Savjeti za oralni seks za napredne muškarce

Savjeti za oralni seks, Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock

Bez obzira što se oralni seks prakticira već duže vrijeme, još uvijek ostaje činjenica kako neke žene na njega ne reagiraju najpozitivnije. Razlog vrlo vjerojatno leži u činjenici što je to još uvijek za neke tabu tema o kojoj ne vole previše pričati.

Problemi uglavnom dolaze od toga što se velik broj parova jednostavno ne zna opustiti, pa u skladu s tim ne žele iskušavati nove stvari, jer se jednostavno u tome ne osjećaju sigurno. Za sve one koji žele probati, postoji nekoliko savjeta kako mogu usavršiti oralno zadovoljavanje.

Oralni seks najviše upravo vole muškarci, pa u skladu s tim najviše savjeta upravo ide u tom smjeru. Naravno ako je vaša partnerica suglasna s vašom željom, pokušajte puno prije razgovarati o tome što volite, i što joj želite raditi. Ako se ona slaže onda počnite.

Prvo što se preporuča je dobar položaj o kojem ovisi puno toga. Dakle muškarac prije nego što krene oralno zadovoljavati mora se udobno smjestiti i paziti da uživa koliko i njegova draga. Žena treba biti u ležećem položaju raširenih nogu.

Kod oralnog zadovoljavanja treba znati raditi sa jezikom. Pokušajte svoj jezik pomicati gore, dolje, raditi kružne pokrete. Bitno je znati pronaći način otkrivanja ključnih točki na tom dijelu tijeka, na spolnom organu.

Kada primjetite da vaša draga počinje sve više uživati znači da ste na dobrom putu. U tom trenutku malo usporite, jer ne želite odmah završiti, odnosno ne želite da vaša draga još uvijek postigne vrhunac.

Neki stručnjaci preporučaju masažu erogenih zona. Pritom možete koristiti jednu ili dvije ruke, a svakako budite oprezni sa pokretima. Odnosno pazite koja ćete mjesta stiskati, a na kojima ćete biti blaži.

Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock