Koje su najomiljenije ženske poze u sexu

omiljene zenske poze

Žene vole seks isto toliko koliko i muškarci. Jednako tako vole eksperimentirati kako bi poboljšale ljubavni život koji imaju sa svojim partnerom. Međutim isto je tako puno žena koje vole dominaciju prepustiti partneru.

Ples u krilu

Zašto žene vole biti gore? Razlog leži u činjenici što na taj način imaju osjećaj kao da kontroliraju tempo, odnosno da vode igru. Međutim mnoge žene ne vole ovu pozu iz razloga što se smatraju previše izloženima.

Misionarski položaj
Misionarski položaj ne trebate podcjenjivati. Pogrešan je način razmišljanja kako on može značiti samo dosadan spolni odnos bez uzbuđenja. Naprotiv upravo je taj položaj među najdražim za žene budući da vrhunac tada mogu doživjeti na velik broj načina.

Seks na pultu
Svakako se radi o jednoj od omiljenih poza upravo za žene. Gdje stupanj postignutog užitka najviše ovisi o tome koliko žena može u određenom trenutku raširiti svoje noge. Naravno da je tada užitak veći.

Doggy style
Pojavljivanje ovog položaja na listi moglo bi se nazvati iznenađenjem, no žena zaista uživaju u njemu. Ipak, one vole osjećaj intimnosti i u psećem položaju te se ne vole osjećati kao objekti. Osjećaj bliskosti muškarci mogu postići tako da se nagnu nad svoju partnericu.

Spoon položaj
Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Žene ga preferiraju jer vole osjećaj muškarčevih prsa priljubljena uz svoja leđa, njegove ruke omotane oko svog tijela kao i penetraciju straga. Ova poza iznimno je udobna, a omogućava muškarcu i milovanje partnerice prstima po cijelome tijelu.

Iako neke žene ne vole sve položaje s liste, većina njih uživa u tim položajima. Istraživanje u seksu vrlo je važno kako bi se zadržala potrebna doza uzbuđenja i svježine, no ponekad one samo žele seks na način za koji su sigurne da će ih dovesti do orgazma.

Foto: Tony Bowler/Shutterstock