Seks savjeti žena iz cijelog svijeta

simpatična cura
Lijepa i simpatična cura, Foto: BestPhotoStudio/Shutterstock

Iz Grčke nam stiže savjet da su zapravo igre zavođenja u početku nepotrebne. Ako uhvatite pogled žene zbog čega se natezati neko vrijeme. Pogled znači da je i ona vas uočila. Žene preferiraju muškarce koji znaju što hoće, pogotovo kada se to odnosi na zavođenje. Što vam je činiti? Jednostavno priđite joj bez ustručavanja.

Koristite svoj govor tijela kako biste djelovali samouvjereno. Ako sjedite činite to uspravno. Signalizirajte svojim otvorenim prsima i nogama da ste otvoreni za komunikaciju i upoznavanje. Nagnite se prema ženi, pokažite da vas zanima njena priča. A to ujedno znači da vas ona i fizički privlači.

Budite ogledalo – kada ona posegne za pićem, pijte i vi. Kada ona promijeni poziciju tijela, promijenite i vi. S kojim uletom upasti? Većina ispitanih žena se slaže s onim najjednostavnijim – jednostavno se predstavite.

“Žena koja je odjevena da zapanji i ostavi sve muškarce bez daha, vjerojatno neće s vama ići doma”, objašnjava Emily Dubberley, britanska seks stručnjakinja. Ona savjetuje da pogledate malo oko sebe i odaberete ženu koja je u društvu manjeg broja prijateljica. Za veći uspjeh Emily savjetuje da pozornost usmjerite na onu manje glasnu i sramežljiviju.

Predigrom do dobrog seksa

Predigra je dobra investicija. Započnite s njom mnogo prije nego ste se skinuli. Žene naglašavaju da što dulje čekaju to je bolji orgazam. Kada ste zajedno, obratite pozornost na detalje. Nemojte zanemariti niti jedan dio tijela.

Caroline Hurry, seks spisateljica iz Južne Afrike, objašnjava da žene vole kombinaciju nježnosti i grubosti. Komplicirano? Zapravo veoma jednostavno – kombinirajte nježne poljupce sa strastvenim dodirima.

Probudite sva njena osjetila. Talijanka Marta objašnjava da je recept do ženskog orgazma buđenje ženskih osjetila – dodir, miris i zvuk. Glazba, mirisne svijeće, dodiri, poljupci, vaš dah i miris – sve to utječe na bolji doživljaj seksa.

Gdje se žurite kada je seks u pitanju? To se pitaju žene diljem svijeta. Jer na taj način ćete svršiti brže, a ona će manje uživati. Ako osjetite da ste blizu, usporite, promijenite poziciju, napravite kratku stanku.

Foto: BestPhotoStudio/Shutterstock