Sex na plaži – savjeti i upozorenja

Zgodna djevojka na pješčanoj plaži, Foto: Netfalls Remy-Musser/Shutterstock

Malo je toga toliko romantično kao seks na plaži, mjesečina, valovi, šum mora…. No, nemojte odmah početi maštati jer prije nego se upustite u takvu avanturu, morate znati da vas vođenje ljubavi na takvom mjestu može koštati zdravlja i novaca. Naravno, ukoliko ne budete dovoljno pažljivi.

Pazi policija!

Nekada je zasigurno bilo puno bezbrižnije barem za sve one parove sklone avanturama. Tu se najviše misli na sve one koji su seks voljeli prakticirati na plaži. Takva su vremena prošla, jer je po novom zakonu zabranjen seks na javnom mjestu. Ako se svejedno odlučite za malo zabave na otvorenom pazite kako vas policija ne bi uhvatila.

Polako sa strastima

Unatoč silnim zabranama postoje oni koji seks vole prakticirati na otvorenom usred bijela dana. Za sve one koji se nalaze u toj skupini, jedan mali savjet. Naime ako se odlučite biti potpuno goli na suncu, pazite da se dobro zaštitite od štetnog uv zračenja.

A zašto ne u vodi?

Kada ste već na plaži, zašto se ne bi s dragim pohvatali u moru? Ako niste znali seks u vodi predstavlja velik broj rizika. Naime voda koja tijekom donosa ulazi u vaginu može dovesti do infekcije, ili čak i upale mjehura.

Oprezno na pijesku!

Mnogima je pješčana plaža najprivlačnija za valjanje po njoj, ali nakupine zrnca pijeska i na vašim tijelima mogu prouzrokovati probleme. Čak i dok ste na dekici, pijesak može ući u vaginu i ispod kožice penisa te u uretru i može izazvati velike bolove za vrijeme i nakon seksa.

Također postoji mogućnost i da se pijeskom iziritira osjetljiva koža oko vagine. Nakon seksa na pješčanoj plaži mokrenje je najlakši način da se riješite pijeska iz uretre.

Foto: Netfalls Remy-Musser/Shutterstock