Kako ga u trenu navući na seks

mladi par u zagrljaju
Mladi par u zagrljaju, Foto: vita khorzhevska/Shutterstock

Iako je poznato kako su muškarci ti koji imaju jaču želju za seksom, moguće je da i kod njih polako padne želja. U tom slučaju je najbolje od samog mušakrca provjeriti na koji način mu možete ponovno probuditi želju za intimnim odnosom.

Dnevni boravak

Nije nepoznanica kako velik broj muškaraca pada na stražnji dio svoje partnerice. U tom slučaju je najbolje nekoliko puta “slučajno” se sagnuti kako bi vaš dragi dobio inspiraciju da vas odvede na kauč, ili možda u spavaću sobu. Neka dnevni boravak posluži kako za opuštanje pred televizorom tako i za zavođenje.

Kuhinja

Prema posljednje provedenom istraživanju pokazalo se da velik broj muškaraca pada na mokro tijelo. Dakle ako ste se kojim slučajem slučajno smočili dok ste prali suđe, nemojte se ustručavati da takvi stanete pred svog partnera.

Spavaća soba

Seksi rublje nije nikakva nepoznanica. Odnosno nije tajna da takvo rublje muškarca posebno uzbuđuje, stoga pokušajte češće nositi malo izazovnije kombinacije kojima ćete pobuditi maštu svog dragog.

Zavedite ga na javnom mjestu

Ako ste kojim slučajem vani, a htjeli bi kada dođete kući završiti u horizonatlnom položaju sa svojim dragim, bilo bi najbolje kada bi mu već vani pokušali pobuditi maštu. Pokušajte s rečenicom da na sebi nemate donje rublje.

Kupaonica

Želite li dragog potaknuti na seks možete to učiniti i u wc-u, odnosno na perilici rublja. Ako se zateknete oboje u kupaoni iskoristite priliku za jedan uzbudljiv i prije svega neobičan seksualni odnos.

Foto: vita khorzhevska/Shutterstock