Kako zadovoljiti ženu u sexu

Zgodna plavuša leži, Foto: Nuzza/Shutterstock

Žene bi rekle da postoje umišljeni muškarci i oni koji se posvete djevojci u potpunosti. No istina je da se neki trude više, a drugi manje oko svoje bolje polovice. Pročitajte par savjeta o tome kako zadovoljiti ženu kako ne biste napravili pogrešni korak.

Pokušajte ići polako, jer je poznato da je ženski spolni organ osjetljiv stoga treba biti oprezan. Dakle ključ je na temeljnom pojačavanju ritma, a da li idete u dobrom smjeru možete primjetiti po reakcijama svoje partnerice.

Idite nekim redslijedom. Krenite najprije sa laganim poljupcima od vrha, pa se polako počnite spuštati prema dolje s tim da nikako ne smijete zaobići područje oko trbuha i bedara. Nije nepoznanica kako su žene na tom području posebno osjetljive.

Neki parovi vole izmjenjivati prljave riječi koje su obično vidjeli na nakom od pornića. To može proći samo onda ako ste oboje zainteresirani za komunikaciju inače može biti poprilično glupo i nepotrebno.

Potrudite se da što manje slinite. Sigurno vašoj partnerici neće biti lijepo ako cijela bude mokra od sline koju ste ostavili dok ste je ljubili. Vlažni poljupci možad jesu na neki način erotični, ali ipak postoje granice.

Ne zna se zašto, ali jako puno parova ne razmišlja da kod skidanja slobodnu mogu skinuti i čarape. Puno njih to zaboravlja, a razlog je ostao nepoznat. Pretpostavlja se da je to uglavnom zbog činjenice što im čarape ne smetaju za spolni odnos.

Mnoge žene ne vole kada im muškaraca ne dozvoljava da same vode igru, kao što je recimo slučaj kada ih muškarci usmjeravaju prema određenim dijelovima kao da one same to ne znaju. Opustite se i pustite ženu da sama vodi igru i određuje tempo, a vi samo uživajte.

Potrudite se što dulje izdržati da ne svršite. Sigurno nije lijepo kada do samog vrhunca dođete za svega nekoliko minuta. Time ste jasno pokazali i naravno dali do znanja svojoj partnerici kako vam nije bitno što ona misli. Zapravo ste pokazali kako vam je njeno zadovoljstvo bilo sasvim nebitno.

Pokušajte nakon spolnog odnosa još malo komunicirati sa svojom dragom. Nemojte se okrenuti i gledati televiziju, ili jednostavno zaspati. Pokušajte se još malo maziti i uživati.

Foto: Nuzza/Shutterstock