Kako pričati o sex prošlosti – savjeti i promišljanja

pričanje sa partnerom
Djevojka priča sa partnerom, Foto: Ammentorp Photography/Shutterstock

Svakog od nas pegla znatiželja. Tko je bio tu prije mene? Kakva je to osoba bila? Zgodna i prava koka ili neka prosječna cura? A kakva je tek bila u krevetu? I koliko ih je zapravo imao u krevetu prije mene?

Slična je i situacija kod vas. Itekako biste voljeli znati tko je sve prošao preko vaše drage i kako je to učinio. Svi bi voljeli čuti – nitko nije bio tako dobar poput tebe. Tema seksualna prošlost je veoma škakljiva -rijetko kada završi dobro. Htjeli to ili ne htjeli počne vas hvatati ljubomora. Zamišljate sve one “spodobe” iz prošlosti.

Razlika je kod muškaraca i žena u “stvarnoj” količini. Ne nužno u broju seksualnih partnera, nego onih s kojima su “stvarno” bili. Žene su taktične. Znaju kada treba umanjiti, kada treba uveličati, kada priznati, a kada se samo nasmiješiti.

Muškarci su tu manje osjetljivi. Oni često udare po istini. A ona u krevetu rijetko kada vodi uspjehu. Postanite i vi glumci. Nije to laganje. Ovisi samo iz kojeg kuta ćete na to gledati.

Vjerujete da će se vaša draga puna samopouzdanja baciti na vašeg malog, nakon što joj ispričate kako vam je jedna starija žena zadovoljila dok ste vozili sto na sat? I kako je ta vožnja bila najbolja vožnja vašeg života?

Mislite da će joj biti potpuno svejedno kada dozna da ste tjedno spavali barem sa jednom ženom i da vam je bilo neko vrijeme posve normalno izaći vani i u WC-u kluba imati spolni odnos? A da ne pričate o onoj večeri kad ste došli doma s njih dvije?

Naravno nema svatko burnu seksualnu prošlost. Kalkulirajte. Nemojte ni skrivati toliko da vaša draga pomisli kako ste djevac, a zna da to zapravo niste. Znat će da joj lažete. Priznajte neke stvari, neke malo preoblikujte, a neke jednostavno prešutite.

Ipak ni vi ne biste voljeli baš znati za onog vatrenog Španjolca i ludi seks na plaži? Ili kako je imala dečka koji je tako dobro znao zadovoljiti da je bila gotova za samo par sekundi? Sigurno ste shvatili poantu.

Foto: Ammentorp Photography/Shutterstock