Seks poze – savjeti za obostrani orgazam

Sex poza, Foto: dpaint/Shutterstock

Ukoliko i vama manjka strasti tijekom odnosa s boljom polovicom, za početak promijenite pozu. U nastavku donosimo četiri položaja za žene i muškarce u kojima orgazam sigurno neće izostati!

Za žene

Seks na pultu

Budući da jako puno vremena provode u kuhinji, većini žena interesantan je seks na radnoj plohi. Doduše, seksualne odnose možete prakticirati i na nekoj drugoj površini koja je u visini vašeg struka. Valja napomenuti da žena mora jako raširiti i stisnuti muškarca oko struka jer će užitak biti veći.

Seks s boka

Ako želite učvrstiti mišiće nogu i trbuha, seks s boka je idealno rješenje za vas. S obzirom da muškarac može relativno duboko prodirati i orgazam je zajamčen. Dakle, žena leži na boku, a muškarac joj prilazi odostraga s tim da jednu njezinu nogu podiže u zrak.

Za muškarce

Škare

Ovo je idealna poza za partnere koji tijekom seksa ne prakticiraju nježne poljupce, već one koji uživaju u grubom seksualnom činu. Žena leži na leđima, kukovi su joj na rubu stola, a prekrižene noge podiže u zrak. Kako bi mogao prodrijeti što jače, muškarac ih stavlja na svoja ramena i preuzima stvar u svoje ruke. Dakle, u ovom slučaj on određuje ritam.

Na fotelji

Muškarac sjedi na rubu kreveta s tim da mu stopala dodiruju pod. Žena ga nogama obgrli oko struka. Kako bi užitak bio partneri moraju pripaziti na ritam. Budući da se cijelo vrijeme gledaju, strastveni poljupci ne bi smjeli izostati.

Foto: dpaint/Shutterstock