Seks na brzaka

predigra

Puno parova je prošlo kroz situaciju kada su htjeli ostvariti brzi spolni odnos, ali bez predigre, znači doslovno imati svoj seks na brzaka. Naravno da ne postoji ništa loše u tome ako tu i tamo preskočite predigru i odlučite se na bržu varijantu spolnog odnosa. Kvaka je u tome što može izazvati strah u partnera da su tako ostavili svoju partnericu nezadovoljenu, kao da su samo htjeli obaviti kako bi krenuli dalje sa dnevnim obavezama.

Zato je bitno ako se odlučite na brzinski seks da učinite sve kako bi i vaša partnerica uživala, znači ne mora nužno doživjeti orgazam da bi takvo seksualno iskustvo doživjela kao nešto lijepo i ispunjavajuće.

Prije nego što se odlučite na brzi seks, razgovarajte sa partnericom, dajte joj na neki način do znanja da želite s njom imati intiman odnos. Možete početi s laganim prelaženjem ruke preko njenih prsa, bedara te s mokrim i dugim poljupcem. Tako zna da želite s njom imati intiman odnos.

Dok joj polako prelazite rukom preko njenog tijela, govorite joj lijepe stvari, učinite da se osjeća dobro u svom tijelu. Također trebate paziti prije nego što počnete voditi ljubav, da je vaša partnerica vlažna, nikako ne na suho, tako ju možete povrijedti.

Istovremeno zaboravite na svijeće i romantičnu atmosferu, jer bit brzog seksa je u spontanosti, čar cijele priče leži u tome. To i je jedan od najučestalijih razloga zašto se partneri odlučuju na brzi seks. Bitno je da pritom pravite laganu buku, ne da vrištite poput djevojke već da joj svojim uzdisajima pokažete koliko ste se uzbudili, koliko vas njena prisutnost uzbuđuje.

Imajte na umu kako seks na brzaka može biti jako pozitivno iskustvo za oboje, pogotovo ako ste više tip para koji ne voli previše planirati, već se prepustiti životnim užicima, ali nemojte dopustiti da vam pređe u naviku.

Potrebno je tu i tamo isplanirati  romantično popodne , večer sa svim porebnim rekvizitima kako bi to ostvarili. Kad se odlučite jednom na brzi seks, nemojte previše razmišljati, učinite to i zabavite se.

Foto: krivenko/Shutterstock