Savršene asimetrične frizure

stepenaste frizure

Napokon ste se odlučili za promjenu frizure i odlučili ste da to bude savršena asimetrična frizura? Ona će podignuti vaše lice i učiniti vas drugom osobom, a vi ćete biti zadovoljni zbog svoje nove frizure. Sada je važno znati kako održavati asimetričnu frizuru.

Odabrali ste pravi način da budete drugačiji. Postoji nekoliko oblika asimetričnih frizura, a odabir će ovisiti o tome koliko veliku promjenu želite postići. Možete se odlučiti za dužinu odmah ispod uha ili ipak ići na dužu varijantu.

Bez obzira za koju se dužinu odlučili važno je da poznajete načine kako takvu frizuru održavati i učiniti je prekrasnom na duže vrijeme. Asimetrične frizure su uvijek u modi i dobro je što stoje skoro svakom obliku lica.

Ako se odlučite za dužinu ispod uha ne zaboravie napomenuti svom frizeru kako bi htjeli da vam malo više stanji vrhove. To je važno zato što ćete tako lakše kontrolirati svoje vrhove i ako imate gustu kosu nećete se morati zamarati neposlušnim pramenovima. Sigurne ne želite ujutro izaći van da vam dlake strše u različitim smjerovima.

Nakon što operete kosu stavite silikon ili ulje uz pomoć čega ćete malo primiriti svoje vlasi i biti sigurni da se neće oteti kontroli. Ne zaboravite kosu svaki put isfenirati tako što ćete ju izvući na četku. Potrudite se dok sušite kosu kako bi vaša asimetrična frizura više došla do izražaja.

Možete biti još hrabriji i odlučiti se za kombinaciju kratke i duge kose. Dogovorite se sa frizerom da vam ostavi jedan dio kose koji će ići sve do ramena. Pokažite kako želite biti drugačiji i posebni.

Asimetrične frizure su zaštitni znak svih onih osoba koje se ne boje istaknuti i koje žele imati posebno mjesto. Važno je samo da ste sigurni u sebe i u svoju odluku, a prije odlaska frizeru dobro razmislite o tome kakvu frizuru želite i hoće li odgovarati uz vaš oblik lica. Poslušajte i savjet svog frizera.

Autor: S.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock