Frizure koje skidaju kilograme

podignuta kosa

Šminka, frizura, odjeća… Sve to može doprinijeti vašem lijepom izgledu, a tako i njega kože. Važno je da vodite računa o svim ovim faktorima kako bi uvijek bili zadovoljni svojim izgledom. Jeste li znali da vaša odluka oko frizure može pomoći oko vizualnog smanjenja kilograma?

Mnogi modni dizajneri i vizažisti su bili složni u tome da pametno odabrana modna kombinacija može prividno oduzeti kilograme koje imate. Osim odjeće tu je i kosa, vaš zaštitni znak koji je mnogim ženama najvažniji.

Tako je, i kosa može pomoći oko toga da izdužite svoju figuru i barem prividno uklonite sve one kilograme koji vam zadavaju probleme. Ako još niste sigurni oko dijete, možete pokušati s promjenom frizure.

Sigurno ste primijetili da ste u određenim razdobljima izgledali bolje i mršavije. To je bilo zato što ste tada nosili drugačiju frizuru, a i način šminkanja nije bio isti. Zašto ne biste opet pokušali s provjerenim frizurama koje su vaš izgled znale podignuti na veći nivo?

Slijedi popis frizura koje će vam pomoći u vašem cilju, a važno je da pronađete onu koju ćete moći nositi obzirom na svoju dužinu kose. Ako imate ravnu kosu, a želite frizuru koja će vam vizualno izdužiti lice, pokušajte s asimetričnom bob frizurom.

Kraća kosa odostraga i duža sprijeda, pravo je osvježenje za vas, a pomaže i da vizualno smanjite broj kilograma. Za sve žene koje imaju dugu kosu, a ne znaju što da učine, bilo bi najbolje kada bi se odlučile za stepenastu frizuru. Stepenasto ošišana kosa oko lica će izdužiti vaše lice i osjećat ćete se puno bolje.

Uvijek možete pokušati s podignutim repom ili punđom što će izdužiti vaše lice. Lice vam može izgledati mršavije ako se odlučite za dugu i valovitu kosu. Neka vam kosa bude počešljana sa strane. Ovako ćete dobiti željeni volumen, a važno je da uvojci idu prema van ili od lica.

Pronađite željenu frizuru uz koju ćete se bolje osjećati i zbog koje vam možda neće biti potrebna promjena u načinu prehrane, osim ako se radi o zdravim namirnicama i ako to vi stvarno želite.

Autor: S.Š., Foto: Simone van den Berg/Shutterstock