Kratke frizure za proljeće

kratka frizura

Duga, kratka, poluduga kosa… Postoji toliko kombinacija frizura između kojih možete birati, a samo se morate odlučiti za onu koja najbolje odgovara uz vaš oblik lica. Promjena je uvijek dobrodošla, a pogotovo ako se radi o promjeni frizure.

Čovjek ne može uvijek slijediti iste navike jer bi ga rutina uvela u monotoniju iz koje bi teško izašao. Svako malo je potrebno uvesti nešto novo, što će pomoći da se bolje osjećate i napunite baterije za nove stvari koje vas čekaju.

Sada kada ste se napunili pozitivnom energijom vrijeme je da iskušate nove trendove i provjerite koje su proljetne frizure moderne i što se nosi na modnim pistama. Od svih frizura posebno se ističu one kratke za sve one koji se ne boje biti drugačiji.

Kratke frizure za proljeće su moderne i asimetrične. Valovita i ravna kosa se može kombinirati kako na dugu tako i na kratku kosu. Ako ste se odlučili za kratku frizuru ne morate odustati od kovrča.

Kovrče možete nositi na dužinu odmah ispod uha, a ako želite još veću promjenu možete iskombinirati bob, asimetričnu frizuru i kovrče. Ovakva frizura je najbolji način da pozdravite novo godišnje doba i veselite se promjeni stila.

Asimetrične bob frizure su pravo osvježenje i kao stvorene za sve one koji se ne boje biti drugačiji. Važno je samo da vam ova frizura odgovara uz vaš oblik lica, a ako niste sigurni za savjet uvijek možete upitati svog frizera.

Pixie stil je kao stvoren za sve one koji žele probuditi dijete u sebi i opet povratiti mladost. Popularne pixie frizure su omiljeni trend među zvijezdama koje su pokazale kako ponekad treba ići na drastičniju promjenu.

Pixie frizure možete nositi na nekoliko načina, pa tako one mogu biti razbarušene kao da ste se nedavno ustali iz kreveta ili zaglađene uz pomoć laka te gela za kosu. Za što se god odlučili nećete pogriješiti.

Opuštene kovrče su podjednako popularne na dugoj kosi koja ide sve do pola leđa i na kratkim frizurama gdje kosa jedva doseže do ramena. Ova frizura je ujedno najzahvalnija jer s njom ne morate raditi ništa osim umetnuti koju ukosnicu ili se možda počešljati na stranu. Pronađite najbolju kratku frizuru za sebe.

Autor: S.Š., Foto: dinkat/Shutterstock