Prvi seks s novom curom – savjeti i preporuke

Ljubavni par u krevetu, Foto: mast3r/Shutterstock

U novoj ste vezi i niste baš sigurni kako će vaša nova cura reagirati na ljubavna pitanja, maženje i grljenje? Budite oprezni prilikom delikatnih pitanja i nastojte razgovarati sa vašom novom djevojkom na ležeran način kako biste saznali sve što vas zanima o njoj.

Opušteno

Najgore što možete napraviti je razmišljati kako će seks izgledati, kako se trebate ponašati, gdje možete uprskati. Trebate se jednostavno prepustiti situaciji. Naravno dobro je pripremiti se oko nekih stvari kako ne bi ništa pokvarilo prvi seks.

Kao što znaju muškarci, tako znaju i žene, da prvi seks nije uvijek najbolji. Da poslije postaje sve bolji i bolji. Ali ipak ne mora prvi biti oličenje neugodnosti i lošeg iskustva.

Potrebna aparatura
Ako znate da će pasti prvi seks, opskrbite se kondomima. Na taj način ćete ostaviti dobar dojam kod nove cure jer razmišljate odgovorno. Nemojte čekati da ona kaže vrijeme je da se nešto navuče. Preuzmite inicijativu u svoje ruke.

Ako će prvi seks pasti kod vas, možete osigurati i dobru atmosferu koja će opustiti i vas i nju. Koja čašica alkohola dobro će doći, no nemojte pretjerivati kako ne biste u krevetu zakazali.
Dobra pozadinska glazba uvijek pali, a prigušena svijetla stvaraju ugodnu atmosferu.

Bez navaljivanja

Da se vas pita odmah biste navalili na nju. Toliko je želite. No suzdržite svoje nagone. Možda će vas zadovoljiti brzi seks, no nju sigurno neće. Prepustite se predigri i putem nje joj pokažite koliko žudite za njenim tijelom. Dodiri, poljupci, lizanje – igrajte se s njenim i svojim tijelom prije seksa.

Bez akrobacija
Možda volite vezanje, lude poze iz Kamasutre, gledanje pornića, no bilo kakve seks akrobacije i neobičnosti ostavite ipak za neku drugu priliku. Prvi seks s novom partnericom je upoznavanje.

Isto kao što na kavi nećete ispričati svu svoju autobiografiju, tako ni tijekom prvog seksa nemojte udarati po svemu. Nitko ne kaže da ona neće s vama kasnije istraživati čari tantričnog seksa, no to ipak ostavite za poslije.

Seks poze

Kao što smo rekli da akrobacije ostavite za kasnije, tako ni tijekom prvog seksa nemojte proći sve uobičajene poze uzduž i poprijeko. Možda želite pokazati kako ste izdržljivi i maštoviti, no za prvi seks se bazirajte na nježne poze koje više sluše za upoznavanje.

A nakon seksa?
Ako ste primijetili da ona nije svršila, nemojte se nakon vašeg završetka okrenuti i zapaliti cigaru. Svojim vještim rukama dovedite je do vrhunca. Većina žena u početku neće, pogotovo tijekom seksa, svršiti s novim partnerom – zbog toga budite lukavi i pokažite joj kako je želite zadovoljiti.

Foto: mast3r/Shutterstock