Savjeti za sex u autu

sex u autu

Seksati se u autu nije tako jednostavno kao što se na prvi pogled čini. Svi oni koji su se ikad seksali u autu, mogli su primjetiti tipične poteškoće vezane uz izbjegavanje tvrdih predmeta kao što su sjedala, volan, tabla s instrumentima, mjenjač, ili pak namještanje u dovoljno udobnu poziciju kako bi i završili posao.

Naravno da ulogu igra i vrsta auta, ali na to sad ne možemo utjecati pa evo nekoliko općenitih savjeta i trikova:

Položaj i sadržaj

Ovo je nekoliko položaja koji seks u autu čine lakšim i zabavnijim.

Stražnje sjedalo

U ovom slučaju svejedno je je li gore cura ili frajer, s time je najpraktičnije da cura, kada je dolje, leži, a dečko sjedi. Ugodnije je ako prva sjedala gurnete što više naprijed, kako biste imali više prostora.

Prednje suvozačevo sjedalo

Povucite sjedala skroz natrag i sjednite. Partnerica vam može biti okrenuta licem ili se može okrenuti prema staklu pridržavajući se rukama za ploču s instrumentima, koja služi kao oslonac.

Izvan auta

Hauba auta je savršena platforma za sve vrste aktivnosti: dok je vaša partnerica u poluležećem položaju, može vam staviti noge na ramena, a dok se oslanja na haubu, možete je ‘uzeti’ sprijeda ili straga, i pritom udahnuti malo svježeg zraka ili se otuširati na kiši.

Tijekom vožnje

Dok vozite, djevojka može vaš penis vrlo lako staviti u usta – sigurnosti radi, vozite polako i pažljivo. Izbjegavajte neravnine i rupe te cijelo vrijeme gledajte cestu, a ako mislite da ćete izgubiti kontrolu, odmah stanite. Jedno pušenje nije vrijedno razbijanja auta, riskiranja invalidnosti ili, još gore, oduzimanja života sebi ili nekome drugome.

Sigurnost

Sigurnost vas i vaše partnerice je od najviše važnosti, jednostavno zato što, dok ste tako ometani, ne možete držati druge stvari na oku. Ključ je u tome da se smjestite prije nego što počnete. Dakle, parkirajte negdje gdje nema opasnosti da ćete završiti na dnu litice ili zaglavljeni između ostalih autiju, dignite ručnu i namjestite sjedala prije nego što počnete.

Zakon

Većina država na svijetu zabranjuje javno pokazivanje golotinje, a to je upravo ono što se vi spremate učiniti dok smišljate kako obaviti seks u autu. Mogu vas uhititi, novčano kazniti, a možete se i malo žešće osramotiti.

Stvari koje morate imati na umu

Korisne stvari

Imajte pri ruci maramice ili rolu toaletnog papira kako biste počistili za sobom, po mogućnosti jastučić udobnosti radi, vodu ili neko piće za osvježenje i, naravno, kondome. Izbjegavajte svijeće jer ovdje jednostavno nemaju smisla, a i ne želite izgorjeti zbog seksa. Doslovce.

Čistoća

Provjerite je li vam auto čist. Zgužvane šmrkljave maramice, ostaci stare hrane ili otvorene limenke Cole nisu nimalo napaljujući i umanjit će vaš trud da to obavite autu. Mrvice, pijesak i prljavština na stražnjem sjedalu mogu grebati i biti neudobni, zato – usisavajte. Obavite brzinsko pospremanje prije spoja. Kondomi također mogu spriječiti ljepljivi nered u autu (uz to što sprječavaju od neželjene čistoće, naravno, ali tu lekciju ste čuli već sto puta).

Lokacija

Izaberite svoje mjesto odgovorno i pažljivo. Imajte na umu da nitko od odraslih ili djece u blizini vas ne treba vidjeti u akciji u autu. Ako je ekzibicionizam vaš đir, odaberite područje koje će vam odgovarati i mjesta na koja je inače zabranjen ulaz. Osim toga, izaberite neki lijepi ambijent, možda kod obližnjeg jezera, plaže ili parka. Ako ste ostali bez ideja ili benzina, poslužit će i prazan parking. Izbjegavajte klišejzirane lokacije na koje svi ostali.

Seks u autu nije uvijek predobar, ali uz malo razmišljanja i planiranja, možete iskoristiti ovo uzbuđenje i zanimljive lokacije za vođenje malo ‘zločeste’ ljubavi. Budite pažljivi i pokažite poštovanje prema ostatku svijeta, ali se i dobro zabavite. Jednom kada svladate osnove, budite inventivni i uživajte.

Foto: conrado/Shutterstock