Kako postići višestruku erekciju i višestruki orgazam

Erektilna disfunkcija, Foto: Tony Northrup/Shutterstock

Često se dogodi da se nakon prvog svršavanja penis više ne diže ili mu je potrebno puno vremena. I to se baš dogodi kad imamo i s kim i gdje i kada. Da bi izbjegli takve situacije poslušajte nekoliko naših jednostavnih savjeta i višestruke erekcije i svršavanja više neće biti tako nedostižni.

1. Pojačajte pritisak

Prije “te” večeri, odnosno večeri kada pada seks, apstinirajte. Pri tome mislimo ruke podalje od svega. Dokazano je da što muškarac više ejakulira, potrebno mu je puno duže vremena za oporavak. Naime, tijelu je nakon orgazma potrebno vremena kako bi ponovno bio sposoban za seks, a to znači i za drugu erekciju.

2. Zaboravite romantiku

Duga predigra pobrinuti će se za to da vaš mali puno duže “pajki” nakon orgazma. Zbog toga se okrenite dobrom brzom seksu, nazvanom quickie. On će se pobrinuti za prvo svršavanje po brzom postupku. A pri tome neće vaš penis previše izmoriti. To ujedno znači da će brže biti sposoban za seks i novi orgazam.

3. Uvijek budite u pokretu

Prije nego budete sposobni za novu erekciju potrebno je opustiti mišiće koji se tijekom orgazma povlače u sebe. Kako biste postigli prokrvljenost potrebno je kretati se. Odlazak do hladnjaka, erotska masaža…Kretnja će smanjiti vrijeme potrebno za odmor. I da, ruke podalje od cigarete. Nikotin smanjuje šansu za ponovno dizanje jedara.

4. Promjene dobro dođu

Za uspješne druge pokušaje potrebno je promijeniti seksualnu stimulaciju – promjena poze, ritma, seks igračke – nova vrsta stimulacija pobrinuti će se da vaš mali bude tvrđi.

5. U ritmu prirode

Ako ništa drugo ne pomaže, pomaže vrijeme. Muškarac prosječno tijekom noći doživi dvije do osam erekcija – bez da išta radi. Svaka traje od deset minuta do sat vremena. Navite sat u ritmu od tri sata. Kada zvoni provjerite je li mali gore, a vjerojatno je.

Foto: Tony Northrup/Shutterstock