Kako izbjeći jednolični oralni sex

istovremeni orgazam

Oralni sex koji pruža žena muškarcu ili u rjeđim slučajevima muškarac muškarcu poznat je i kao “felacio”. Kako ga učiniti sadržajnijim i boljim pročitajte u nastavku te prilikom oralnog seksa budite i više nego oprezni jer su muškarci po prirodi vrlo osjetljivi.

Snažno sisanje

Felacio se može unaprijediti i samim time da klizanju usana po penisu dodate i sisanje ili takozvani vakuum. Nije nužno da sisate cijelo vrijeme, možete to činiti samo pri klizanju prema dolje ili samo pri klizanju prema gore. Za vrijeme sisanja se možete također zaustaviti s klizanjem i za trenutek samo sisate. Neki muškarci pri tome jako uživaju, dok se drugima snažno sisanje za vrijeme felacija niti malo ne sviđa, stoga to uvijek činite s osjećajem.

Stimuliranje skrivene točke

Točka, koja se najmanje spominje kako u stručnoj literaturi, tako i među seksolozima i u opuštenim razgovorima je točka, koja leži na donjem dijelu penisa iznad muda. Možete je masirati s prstima, lizati ili ljubiti, efekt će uvijek biti isti i dobrano će ga zagrijati i uzbuditi.

Različite tehnike

Iako se čini samo po sebi razumljivo, i oralni seks zahtijeva majstorske tehnike, pomoću kojih od njega doslovce možete učiniti roba. Možete ga lizati na određenim mjestima, prije nego što se ustima uopće dotaknete njegovog penisa. Lizanje će ga učiniti vrlo nestrpljivim i jedva će čekati da mu prepustite svoja usta, a istovremeno će ga to snažno uzbuditi. Ližite ga na mjestima oko penisa, po mudima, po unutarnjoj strani bedara i uz muda, a zatim mu darujte jedan dugi liz po cijeloj dužini penisa od korijena do vrha glavića. Možete se i na nekoliko trenutaka zaustaviti kod uzlića (prepucija) na donjem dijelu glavića, koji je jako osjetljiv na sve podražaje.

Potežite mu ga rukama

Vrlo dobra i stimulativna masaža penisa je takozvano povlačenje odnosno “mužnja” penisa. Tu tehniku Arapi dugi niz godina koriste za produljivanje penisa i u smislu masaže vrlo je dobra erotska stimulacija. Za nju trebate lubrikant, masažno ulje ili dovoljno sline, kako bi ruke po penisu klizile bez teškoća. Ta masaža je najugodnija za penis u erekciji i ne toliko za penis u mekom stanju. Dakle, s dobro nauljenom rukom potegnite od početka penisa sve do njegovog vrha. Kada prva ruka proputuje cijeli put, neka druga ponovi njenu kretnju. Tempo neka bude smiren, a ruka neka slijedi ruku kao kod prave mužnje. Masaža će dovesti do izuzetno snažne erekcije i posljedično i do izuzetno snažnog orgazma.

Masaža mošnji

Dok neki muškarci istinski uživaju za vrijeme felacija, drugima i sam dodir na tom osjetljivom mjestu predstavlja veliki problem, stoga se tome posvetite samo u slučaju ako ste uvjereni da mu to odgovara. Neki vole samo nježno milovanje ili masažu, drugima odgovara felatio, treći uživaju u sisanju, dok četvrti vole malo grublje zahvate. Ako tražite najjednostavniju varijantu, kako ga zadovoljiti za vrijeme oralnog seksa, nećete pogriješiti ako ga budete lagano lizali ili masirali mokrom rukom, dok druga ruka radi na penisu.

Za vrijeme masaže s rukom možete jednim prstom dodirivati i anus. Grubljih zahvata, recimo sisanja, prihvatite se tek kada vam on dade zeleno svjetlo za to, jer ćete u protivnom možda imati problema s njegovom nesvjesticom. Ne zaboravite da su mošnje vrlo osjetljiv dio muškosti.

Još jedna smjela igra s mošnjama

Nudimo vam savjet iz jedne od spolnih enciklopedija koji kaže ovako: obuhvatite njegove mošnje s palcem i kažiprstom te ih sasvim nježno potegnite. Zatim mošnje s jezikom stimulirajte kružnim pokretima, što će vašem partneru pružiti neobičnu ugodu i užitak. Umjesto jezika može upotrijebiti i navlaženi vrh prsta.

Foto: stryjek/Shutterstock