Kako postići istovremeni orgazam

Zajerdnički orgazam, Foto: chaoss/Shutterstock

Ovdje donosimo savjete kako postići nešto predivno i lijepo, a to je istovremeni orgazam tj. istodobno svršavanje muškarca i žene. Mnogi koji su to iskusili kažu da nema divnijeg događaja između dvoje ljudi koji se vole i uživaju jedno u drugom.

Nemojte ulaziti u istovremeni orgazam pod pritiskom

Istovremeni orgazam je kod mnogih parova rijedak. Obično se dogodi spontano, ali za njega se oba partnera mogu također i potruditi. Svakako ga je lijepo doživjeti, jer se uzbuđenost kod oboje ravnomjerno pojačava i završava, ali na silu to neće ići. Na istovremeni orgazam nikada nemojte siliti jedan drugoga, jer to ubija sav seksualni užitak ili stvara prenapetu atmosferu, da bi uopće moglo doći do orgazma.

U takvom slučaju ćete orgazam prije odglumiti, nego da bi doživjele svu slast istovremenog orgazma. Radije se prepustite tijeku događaja i pokušajte upiti svaki trenutak seksa, bez opterećivanja kako će se završiti. Opuštenost je obično ključna za doživljavanje istovremenog orgazma.

Kada je istovremeni orgazam moguće doživjeti?

Istovremeni orgazam se može dogoditi, kada se partneri u spolnosti dobro poznaju i znaju, kako će drugi odgovoriti na određeno nadraživanje, položaj, penetraciju. Obično žene trebaju više vremena za doživljavanje orgazma. Kada je muškarac jako uzbuđen, ova razlika je još veća. Morate dobro poznavati također i svoje tijelo, da biste znali u kojem položaju će vam najlakše doći. Kada se uskladite, znati ćete spuštati ili podizati nivo uzbuđenosti, dok se na kraju ne sretnete na orgazmičkom vrhuncu.

Metoda stiskanja penisa za spriječavanje preuranjene ejakulacije

Kod ove metode zadržavanja preuranjenog orgazma je najlakše ako vam pomaže partnerica. Naime kada ćete biti neposredno pred orgazmom, neka palac/kažiprst položi na čvorić ispod glavića, a kažiprst/palac neka položi na gornjem dijelu istog mjesta. S palcem i kažiprstom neka čvrsto stisne penis na 15 do 20 sekundi bez pomicanja prstiju, jer bi i tako mali podražaji mogli pokrenuti ejakulaciju. Kada euforičan osjećaj popusti, neka prestane sa pritiskivanjem uda i nastavite sa spolnim odnosom.

Ako ćete izvoditi pritiskivanje točaka, neka stvari teku spontano. Pružite joj osjećaj da ima kontrolu nad vama i vašim tijelom. Budite opušteni pri upoznavanju vaših tijela, kada na njezinom licu primijetite, da se vaša draga počela predavati grčevima orgazma, tada se i vi opustite i uz stiske njezine vagine oslobodite također i svoj penis.

Foto: chaoss/Shutterstock