Kako brže doći do sexa na jednu noć (one night stand)

Muškarac leži pored djevojke na krevetu, Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock

One night stand ili seks za jednu noć  većinom se odvija s nepoznatom djevojkom/ženom koju vjerojatno nećete više nikad vidjeti. Dobar izgled – to je sve što vam treba. Pridržavajte se naših malih savjeta i češće ćete iskusiti čari avanture na jednu noć.

1.Odabir lokacije
Birajte lokaciju prema ukusu djevojaka, ali i prema vašem stilu. Teže ćete zbariti djevojku ako odjeveni poput metalca završite u fancy klubu gdje su svi muškarci odjeveni u košuljice. Obrnuto vrijedi isto. Lakše ćete uhvatiti žensku ako se uklapate u mjesto gdje izlazite.
Visoko na listi prikladnih lokacija se nalaze popularni klubovi, okupljališta studenata, kao i mjesta koja su poznata po tome da alkohol tamo teče u potocima.

2. Pripazite na signale
Ako se cijelu večer igrate sa svojim mobitelom, nervozno švrljate pogledom po prostoriji ili čeznutljivo gledate prema izlazu odajete signale da ste fulali i mjesto i vrijeme.
Kada započnete komunikaciju s potencijalnom djevojkom, smješkajte se i trudite se nehotice je dodirnuti po ruci ili ramenu.

3. Naručujte piće
Alkohol opušta. No, pripazite da vi ne pretjerujete jer od previše alkohola se tamo dolje neće ništa događati. Ma koliko god vi to htjeli.

4. Odabir riječi
Lagani uvod za glavno pitanje su komplimenti. Kao i malo prljavog razgovora da vidite je li i djevojka otvorena i koliko bi daleko mogla ići. Seks možete predložiti izravno ili lijepo upakirano. Naravno, to morate procijeniti izravno na mjestu zločina sukladno sa žrtvom.

5. Budite fleksibilni
U većini slučajeva seks za jednu noć se ne odvija po nekim kompliciranim scenarijima. Brzi seks s jednostavnim pozama. No, nekad se u mrežu može uhvatiti i cura koja voli malo drukčiju vrstu seksa. No, nikad tijekom one night standa ne inzistirajte na svojim najdražim pozama. Budite fleksibilni.