Savjeti i odgovori za najčešća ženska trik pitanja

Savjeti i odgovori za najčešća ženska trik pitanja, Foto: Deklofenak/Shutterstock

Muškarci često zaziru od ženskih pitanja, jer smatraju, što god da odgovorili, niti jedan odgovor neće zadovoljiti njihovu partnericu. Možda su žene komplicirane ili su muškarci nesnalažljivi, no kako god bilo, u nastavku ćete saznati točne odgovore na ženska trik pitanja i više se nećete morati preznojavati prije nego što smislite pravi odgovor.

Pitanje – Jesam li debela?

Na pitanje “Jesam li debela” prije ili kasnije morat će odgovoriti svaki muškarac. Scena vjerojatno ide na sljedeći način. Žena stoji ispred ogledala i vrti se oko sebe kako bi dobro proučila svoj izgled. A onda kao iz vedrog neba postavi muškarcu pitanje misli li on da je ona debela.

U tom trenutku sve što se događalo staje, a muškarcu gotovo da počnu kapati kapljice znoja s čela. Naime, i on je sam svjestan da pogrešan odgovor vodi prema svađi.

Za početak, opustite se i budite spontani. Pokušajte što manje biti iskreni, jer u ovom slučaju za iskreni odgovor zadužene su njezine prijateljice. Vi ste tu kako biste joj podigli samopouzdanje i kako bi se uz vas osjećala bolje.

Žena je uvijek svjesna svojih kilograma i ako vas je to pitala, sigurno ne želi da joj to i potvrdite. Odgovorite odmah kako se nije udebljala i otkud joj uopće pomisao na to. Žene ne znaju da muškarcima nikada ne smeta nakupljeni kilogram viška, iako uvijek rade velike drame od toga.

Pitanje – Kamo vodi veza?

Preporučujemo da odgovor na ovo pitanje smislite daleko prije nego što ga ona postavi, a budite sigurni da će sigurno postaviti. Naravno, vaš odgovor ovisi i o tome koliko ste dugo zajedno te koliko je intenzivna vaša veza. Ponekad žene osjete da je došlo do zasićenja s vaše strane ili su nastupili neki problemi u vezi pa žele saznati odgovor. A možda ste već dugo zajedno i zanima ih hoće li nastupiti zajednički život ili brak.

Ako i dalje ne znate odgovor na to pitanje, odgovorite joj protupitanjem što ona misli o tome. Nikada joj nemojte davati prazna obećanja koja ne možete održati. Radije je poljubite i recite da je volite i da ne možete pored sebe zamisliti niti jednu drugu ženu.

Pitanje – Voliš li me još?

Neke žene vole česte ljubavne potvrde, stoga, ako im ne govorite često da ih volite, one će to pitati. U tim slučajevima nikada nemojte biti nesigurni i ne odugovlačite s odgovorom jer bi ona to mogla prevesti kao da vam nije dovoljno stalo do nje. Odmah joj dajte potvrdan odgovor!

Pitanje – S koliko si žena spavao?

Riječ je o jako opasnom pitanju koje će prije ili kasnije stići na red. Vaša i njezina seksualna prošlost je jako škakljiva tema i u većini slučajeva bolje ju je zadržati za sebe.

Ako ste u prošlosti često mijenjali žene, preporučujemo da budete pametni s odgovorom i da kalkulirate. Prava brojka bi mogla unijeti nemir u vezu.

Odaberite neku realnu brojku, a izbjegavajte onu okruglo, jer, tko bi još povjerovao da ste spavali baš s deset žena. Također, izbjegavajte jednoznamenkasti odgovor, posebice ako vas prati reputacija zavodnika. Odaberite broj 11 ili možda 14.

Pitanje – Vjeruješ li u brak?

Nemojte se odmah preplašiti ovog pitanja jer ne mora značiti da planira već ove stupiti s vama u brak. Možda je zanima dijelite li isto mišljenje oko ulaska u brak i vidite li se jednog dana u braku. Odgovorite na ovo pitanje iskreno, a ako ne vjerujete u brak, to joj iskreno i recite.

Autor: M.L., Foto: Deklofenak/Shutterstock