Sanjarica – kako tumačiti snove

Foto: barunpatro/Sxc

Svi mi nešto u toku noći sanjamo. Često se ujutro probudimo i baš se sjećamo naših snova od prethodne noći i jako nas zanima što bi oni mogli značiti.

Najčešće se dešava da ono o čemu sanjamo ima veze sa našom stvarnošću, pa tako na primjer djeca i klinci obično sanjaju neke crteže ili crtane likove o kojima su tokom dana razmišljali i koje su gledali na tv-u ili svom računalu.

Dok na primjer neki zaposleni ljudi koji imaju problema na poslu često sanjaju nešto slično vezano za poslovne nesuglasice i svađe.

Naravno, ovo nije uvijek slučaj pa tako ima i situacija kada sanjate neke totalno nepovezane stvari sa onim što vam se u toku tog dana ili uopće u životu događalo.

Da bi se vaši snovi mogli tumačiti, iz tog razloga je i nastao sanovnik.

Sanovnik ili popularno sanjarica je tu da Vam protumači i da psihološka značenja Vaših snova. Jako je bitno pravilno protumačiti svoje snove jer Vam u mnogome mogu reći šta vas možda očekuje u budućnosti.

Ipak, ni to što piše u sanovniku ne treba uzimati kao jedino ispravno. Na tumačenje snova uvijek gledajte sa rezervom i kao jedan jako dobar vid zabave i razonode.

Želimo Vam puno lijepih snova!

Autor: David, Foto: barunpatro/Sxc