Crni lak za žene koje znaju što žele

crni lak za nokte
Crni lak za nokte, Foto: Subbotina Anna/Shutterstock

Iznenadili biste se koliko je bitno voditi računa o tome da li se lak na noktima poklapa s onim što trenutno nosite, odnosno hoće li se odjevna kombinacija uskladiti s određenom bojom na vašim noktima, ili će djelovati poput šake u oko.

Poznato je kako se boja laka bira i prema tome kakva ste osoba, odnosno da li ste tip osobe koji je čvrst, otvoren, voli riskirati, ili ste više tip osobe koji voli biti diskretan i decentan i ne upadati previše u oči ljudima oko sebe.

Crni lak doista je jak i izražajan detalj na našem tijelu i htjeli mi to ili ne on se primjeti i potrebno je da se ne svađa s onim što smo odlučili odjenuti za taj dan. Naš je savjet ako se ne želite zamarati s takvim detaljima da izaberete nježnije nijanse, bež, svijetlo roza koje će odgovarati skoro svemu što ste odlučili odjenuti za posao, ili neku drugu priliku.

Pogledajte kako nanijeti crni lak s točkicama.

Crni lak odlično stoji na kratkim noktima s tim da morate imati na umu da se za tu boju traže njegovani nokti, jer sama je boja dosta agresivna i vjerujemo kako ne želite izgledati kao da ste upravo negdje orali, ili kopali. Želite li postići potrebnu dozu elegancije bitno je da prije svega njegujete svoje tijelo tako i nokte.

U nastavku provjerite kako nalakirati nokte u crno bijeloj kombinaciji.

Crni lak preporuča se podjednako mladim curama i malo starijim gospođama, a razlika se u biti odnosi samo na dužinu noktiju. Smatra se kako bi mlađe osobe trebale skratiti nokte, dok se sredovječnim damama preporučaju malo duži nokti, ali nikako predugački i špicasti.

Stilisti upozoravaju da prilikom nanošenja laka treba biti oprezan, jer kod tamnijih se boja puno toga primjeti tako ako pogriješite vidjet će se i više nego što ste htjeli.

Potrebno je kad kupujete lak za nokte obratiti pozornost kakva je četkica, jer kratke i široke te guste dlačice, omogućavaju da lakše i brže nanesete lak na nokte. Vjerujemo kako je to bitno onima koji znaju da nemaju puno vremena za uljepšavanje, a opet žele izgledati ljepo. Bitno je čim primjetite da se lak počeo guliti da ga odmah obrišete, jer napola oguljen lak izgleda zaista ružno i prljavo.

Nekad su crni lak nosili samo darkeri, no danas ga vole jednostavno svi, bitno je samo znati kako ga uklopiti u cjelokupni outfit i znati ga nositi. Ako ste povučena osoba, crni lak vam neće dobro stajati.

Autor: S.Š., Foto: Subbotina Anna/Shutterstock