Punđa s pletenicama

punđa i pletenice

Nikad nije lako kada niste stigli oprati kosu, a ne možete se na poslu ili večeri s dragom osobom pojaviti neurednog izgleda? Dobro je što postoji rješenje za sve trenutke kada jednostavno imate “bad hair day”.

Spomenuto rješenje dolazi u obliku jednostavnih i efektnih frizura uz pomoć kojih ćete osvježiti izgled, a pritom se uopće neće primijetiti da ste prali kosu prije četiri dana ili da se jednostavno radi o onim danima kada vas je kosa odlučila ne poslušati.

Bilo da se odlučite za punđu ili kosu podignutu u rep, nećete pogriješiti. Punđa je najzahvalnije rješenje kada zaista ne želite pokazati kako vam kosa izgleda taj dan, a ako se još odlučite upotpuniti frizuru s nekoliko pletenica, vaša će frizura na kraju biti pun pogodak, a probleme koje ste imali prije pola sata nećete se više ni sjećati.

Pogledajte kako složiti peletenice u punđi.

Punđa s pletenicama je kreativno rješenje i simpatična frizura koja ide za sve prilike, za one svečane i više casual. Svejedno je jer se radi o zahvalnom načinu slaganja kose. Sve što vam je potrebno je malo vremena, poneka ukosnica i puno dobre volje.

Ovo je video o punđi i pletenici u jednom.

Počešljate se i podignite kosu visoko u rep, a kako bi bili sigurni da ste ukrotili sve nestašne vlasi uzmite lak za kosu ili gel. Sada ste spremni za drugi korak, a on podrazumijeva vezanje kose u rep s tankom gumicom koja se neće primijetiti.

Rep zatim razdvojite na dva dijela, vrhove uvijte prema unutra i složite punđu na vrhu glave, ali ostavite jedan pramen sa strane. Stavite nekoliko ukosnica da vam se punđa ne bi raspala. Pramen koji ste ostavili potom razdvojite na dva dijela i ispletite dvije pletenice. Njih potom omotajte oko punđe i zakačite ukosnicama. Ako želite kosu možete prije nego ju krenete vezati u rep i malo natapirati za volumen.

S ovom frizurom sada možete bilo gdje, a imate slobodu i kod odabira odjeće. Svečani outfit za posebne prilike ili odlazak na posao, odnosno druženje na kavi, sve dolazi u obzir. Ne zaboravite svoj outfit upotpuniti s besprijekornim make upom.

Donosimo vam još jednu frizuru s punđom i pletenicama, a kako je najlakše izraditi provjerite u videu.

Autor: S.Š., Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock