Prvi sex – savjeti dečkima

Prvi sex - savjeti dečkima, Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Da biste uživali u prvom seksu, potrebna je priprema. Prva i najvažnija stvar jest upoznati se s kondomom. Što prije nađite vremena i naučite kako ga na brzinu i u tami otvoriti i navući, jer kada dođe vrijeme za njegovu prvu “borbenu” upotrebu, zbog uzbuđenja vaše će se ruke sigurno tresti.

Također je vrlo bitno naučiti kondom ispravno navući na svoj penis i to samo jednom rukom. Možete biti sigurni da ćete u presudnom trenutku to dobro obaviti tek nakon što savladate tu vještinu.

Nije vam na odmet niti pokušati masturbirati s navučenim kondomom, da biste vidjeli kako se vaš penis ponaša za vrijeme i nakon ejakulacije. Naime, obično se nakon ejakulacije skupi. Zbog toga je potrebno da, prije nego što ga izvadite iz vagine, primite kondom tik uz korijen penisa.

Kada dođe do seksa, nikako se nemojte pretvarati da imate više iskustava nego što ih imate. Nema nikakve sramote u tome ako svoju djevojku morate pitati kamo da gurnete svoj penis. Bolje tako nego da ga gurate u pogrešan tjelesni otvor.

Za svaki se slučaj držite osnovnih seksualnih položaja, što će vam olakšati sticanje prvog iskustva. Možda je najprimjereniji klasični misionarski položaj i nemojte eksperimentirati s kojekakvim egzotičnim akrobacijama viđenim u pornografskim filmovima, jer seks se u stvarnom životu prilično razlikuje od onog u filmovima. I penetracija bi trebala biti polagana, postepena i nježna, a ne brza i silovita, jer nikamo vam se ne žuri.

Foto: Monkey Business Images/Shutterstock