Kuda i kako dirati cure i žene

Predigra, Foto: conrado/Shutterstock

Većina žena je rekla da ne može zamisliti predigru bez poljubaca. A kamoli i sam spolni odnos. Zbog toga uvijek započnite i završite s poljupcima. Oni su mnogim ženama znak intimnosti. Začinite svoje poljupce – čokoladom, šlagom, kockicama leda.

Ljubite se s jezikom i bez njega. Uživajte u njenim usnama – lagano ih grickajte. Ljubite se povremeno sporo i senzualno, a nakon toga strastveno i nezasitno. Polako prelazite iz jedne u drugu fazu.

Ramena

Dok svojim poljupcima prelazite preko njenih ramena, koristite svoje ruke koje će pratiti vaše poljupce. Pokažite da ste se u potpunosti predali i da trenutno za vas postoji samo ona. Pokažite to svakim svojim pokretom.

Grudi i bradavice

Nezaobilazan dio splonog odnosa je i samo zavođenje, odnosno predigra s kojom se polako pripremate za spolni odnos. Žene su odgovorile da većinom vole kada se njihove grudi diraju istovremeno.

Započnite polagano, isprva nježnim i jedva primjetnim dodirima prstiju. Nakon toga zgrabite je strastveno cijelom šakom. A svoje dodire začinite svojim usnama i jezikom. Imajte na umu da su njene grudi i bradavice itekako osjetljive.

Posebno budite oprezni kada je grickanje u pitanju. Ako niste sigurno koliko daleko možete ići, jednostavno je pitajte. Dodatni savjet: nemojte zanemariti grudi ni tijekom odnosa. Neke žene su potvrdile kako se radi o dobitnoj kombinaciji.

Uši

Uši su veoma osjetljivi dio našeg tijela. Često je potreban samo jedan mali dodir kako bismo se naježili. Upravo zbog toga su uši važan dio tijela kojeg ne smijete zanemariti. Ovdje nisu dopušteni grubi potezi.

Uši možete nježno ljubiti, lizati i lagano grickati. Zaboravite na povlačenja i vlaženja ušiju svojom slinom. Nije privlačno. I nikako nemojte uvlačiti svoj jezik u njene uši. Ne samo što odbija nego ujedno i dekoncentrira.

Vrat

Jedan od najsenzualnijih dodira i poljubaca je onaj na vratu. Mnogo žena poludi na samo jedan poljubac. Pređite svojim prstima s njenih usana senzualno preko njenog vrata. Ljubite je nježno. I ne zaboravite se igrati sa svojim dahom. Tijekom strastvenog odnosa dopušteni su i grublji dodiri. No to također ovisi od žene do žene.

Trbuh i struk

Žene jednostavno obožavaju kada dovoljno pažnje posvetite njihovom struku. Laganim dodirima i poljupcima krenite od njenih grudi preko trbuha. Pripazite na to je li ona škakljiva ili nije. Ne želite je nasmijati, nego opustiti.

Struk je veoma osjetljiv na dodir i nekad je dovoljan samo jedan poljubac da se ona naježi od glave do pete. Iskoristite to. Žene pogotovo vole kada ih rukama strastveno obuhvatite oko struka.

Stražnjica

Nezaobilazna točka je svakako njena stražnjica. Obuhvatite je svojim rukama i strastveno je dirajte. Obasipajte je poljupcima. I ugrizi su dobrodošli. Što se tiče ostalih aktivnosti, morate provjeriti što ona voli.

Ruke i prsti

Žene su naglasile da vole vaše dodire i na svojim rukama i prstima. Posebno intimno doživljavaju isprepletene prste za vrijeme seksa. Mnogo žena je posebno osjetljivo s unutrašnje strane ruku. Pogotovo ih tu pale nježni poljupci.

Unutrašnja strana bedara

Većina žena je itekako osjetljiva na dodire na unutrašnjoj strani svojih bedara. Pogotovo kada ih iskoristite za glavnu igru prije glavnog čina – stimulacije njenog spolnog organa. Za ovo područje su rezervirani nježni dodiri i poljupci. Krenite od njenih koljena i lagano se približavajte njenom spolnom organu. Neka malo čeka. To će probuditi u njoj dodatnu želju.

Foto: conrado/Shutterstock