Prozirni lak za nokte

prozirni lak za nokte
Prozirni lak za nokte, Foto: Serghei Starus/Shutterstock

Imate li vremena uvijek biti savršeno dotjerane do zadnjeg detalja? Je li svaka vlas uvijek na svom mjestu, trepavice su savršeno razdvojene, ruž postojan a nokti nalakirani do visokog sjaja? Hm, češće je možda svakodnevica svake od nas užurbano spremanje sa napola otvorenim kapcima u rano jutro. Poslovne, školske ili obiteljske obveze zovu i ne možemo uvijek odvojiti vrijeme koje nam je potrebno kako bismo se uljepšale.

Najčešće smo sretne ako nam je kosa relativno čista, svježe smo otuširane i nanosimo sloj maskare, možda koji brzinski potez četkom za rumenilo, malo sjajila na usne i vrijeme je da se krene. No što je sa noktima. Lak se jednostavo oguli tijekom dana ili se pak okrhne ako tipkate po tastaturi i to doista ne izgleda privlačno.

Dakle nemate li u ovom trenu života vremena za stalno lakiranje noktiju izbjegavajte tamne lakove na kojima će se oštećenja jako isticati. Birajte neutralne i bež nijanse ili pak svačijeg miljenika, prozirni lak za nokte.

Iako je on sam po sebi odličan način na koji ćete svome izgledu dodati malo nepretencioznog glamura danas ga uglavnom koristimo kao podlak ili sloj poviše laka u boji koji će mu dati visoki sjaj. No prozirni lak za nokte odličan je način da izgledate dotjerano i kad nemate vremena. Uredno podrezani noti i kožica i jedan nanos prozirnog laka mogu vas danima provesti kroz razne situacije. Oštećenja na ovakvom laku u početnim fazama gotovo su nevidljiva.

Dakle naš savjet za sve zaposlene mlade žene svakako je nabavljenje jednog prozirnog laka ako ga već ne posjedujete. Nije bitno da je skupa marka jer ne gledate na intenzitet i posebnost boje, ali ipak uložite li malo više možete računati na dužu trajnost laka.

Odlično je što ovakve lakove možete pronaći i u obliku onih koji će jačati i njegovati nokte dok im ujedno podaruju sjaj. Vitamini i minerali ili pak kombinacije onih sa lošim okusom koji će vas odvratiti od grickanja noktiju, samo su neke od mnogih varijacija prozirnog laka za nokte. Stoga potegnite kistićem danas i uživajte bezbrižno u lijepim i njegovanim noktima danima.

 Autor: L.K. Foto: Serghei Starus/Shutterstock