Pronađite zajednički hobi s partnerom

Par zajedno roni, Foto: JonMilnes/Shutterstock

Koliko ste se često našli u situaciji s partnerom u kojoj vam je bilo dosadno? Kako provodite slobodno vrijeme s vašom boljom polovicom? Jeste li konstruktivni ili kradete Bogu dane? U posljednje vrijeme neka istraživanja potvrđuju kako je dosada u vezi jedan od najčešćih uzroka prekida. Pronađite zajedničke strasti s osobom s kojom ste u vezi jer je to siguran način da učvrstite svoju ljubav.

Par zajedno roni, Foto: JonMilnes/Shutterstock

Prisutnost dosade u vezi automatski znači kako je ponestalo uzbuđenja i to može dovesti do ozbiljnih problema. Sigurno ne želite da dođe do toga, stoga se bacite u potragu za zajedničkim hobijem. Porazgovarajte sa svojim partnerom o tome koje bi ga stvari mogle zanimati, pa usporedite sa svojim željama. Među njima ćete sigurno pronaći barem jednu koja će biti adekvatna za oboje. Ako ih pronađete više, gubitka vremena sigurno neće biti.

Kada dođete kući nakon napornog radnog dana, imat ćete se čemu radovati jer ćete znati kako sada slijedi vrijeme koje ćete sa svojim partnerom provesti konstruktivno i kvalitetno. Parovim koji žive u kućama savjetujmo da se pozabave poslovim u vrtu i okućnici. Osmislite novi izgled vašeg vanjskog okruženja, posadite omiljeno voće i povrće, poigrajte se kamenjarom ili učinite bilo što drugo što će uljepšati vaš životni prostor i kutak za odmor.

Druga opcija koja vrijedi za one parove koji su sportski orijentirani jest da provodite zajedničko vrijeme na nekom sportskom terenu ili u prirodi. Ako imate prijatelje koji s vama dijele iste interese, pozovite ih i vaše će druženje biti još bolje. Preporučamo da se iskušate u tenisu u parovima ili badmintonu, a ako niste vješti u nekom sportu zabavit ćete se i u jednostavnoj šetnji u obližnjem parku. Za one koji su više kućni tipovi, uvijek vam ostaje pregršt društvenih igara.

Postoje parovi koji su intenzivno krenuli baviti se svojim hobijem pa su to čak i unovčili. Ako vaš partner voli brzu vožnju, vi mu možete biti suvozač u rallyju. Postoje brojni slučajevi u kojima su partneri svoj hobi pretvorili u biznis, ovo se ponajviše očituje u glazbenoj i filmskoj industriji.

Autor: M.T.