Proljetni eyeliner u boji

plavi tuš za oči
Plavi tuš za oči, Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock

Proljeće i ljeto dva su godišnja doba kada se naglasak stavlja na šarenilo i mnoštvo boja, kako na odjeći tako i na šminki. To je vrijeme kada moramo uživati u proljetnim bojama koje odišu svježinom i veseljem i koje nas podižu na sasvim novu razinu. Teških materijala ste se riješili i sada se treba okrenuti laganoj odjeći i uživati.

Iako make up za vrijeme visokih temperatura podrazumijeva manje šminke, ostaje činjenica kako ni tada ne možete izaći van bez upečatljivog izgleda pojačanog eyelinerom u boji. Ostavite puder sa strane i posvetite se uljepšavanju očiju.

Proljetni eyeliner u boji stvara dojam prozračnosti, efektivnosti i prekrasnog izgleda. Kod proljetnog i ljetnog izgleda najljepše je to što se možete poigrati s nekoliko boja. Tako nije problem ako se odlučite na kombinaciju plavog eyelinera i sjenila u sivoj nijansi.

Plavi eyeliner je kao stvoren za plaviu nijansu mora i oceana koja dočarava morsku nijansu na vašim očima. Savršeno odgovara uz skoro sve boje očiju, pa tako i plavu dok najbolji kontrast stvara na smeđim očima.

Smeđe oči su zahvalne i uz njih možete kombinirati skoro sve boje. Dozvolite si slobodu i odaberite nekoliko različitih boja poput ružičastog sjenila, eyelinera i sjenila boje breskve. Sve je moguće, a vi se samo morate odlučiti.

Vaše oči pored različitih boja sjenila mogu istovremeno dobiti dvije boje eyelinera. Uvijek možete pokušati s crnom bojom koju stavljate uz sam rub trepavica, a iznad nje eyeliner u žutoj boji, kako bi podignuli cijelokupni izgled.

Smokey eyes dozvoljen je i ljeti, ali više za večernji izgled. Iskombinirajte eyeliner i olovku za oči za dramatičan pogled. Dozvoljene su razne varijante, samo je bitno ne pretjerivati s količinom. Proljeće i ljeto su doba kada vrijedi pravilo, manje je više.

Autor: S.Š.  Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock