Pramenovi za smeđu boju kose

pramenovi boje meda

Promjena je ponekad dobrodošla, a pogotovo ako se radi o promjeni izgleda uz koju ćete se osjećati bolje i preporođeno. Puno je onih koji se tada odluče za promjenu frizure, bojanje ili šišanje. Odabir boje će ovisiti o tome kakva je boja vaše puti i koliko veliku promjenu želite.

Kosu možete obojati cijelu ili samo pramenove, sve ovisi o tome koliko daleko želite ići i što bi vas na kraju cijele priče zadovoljilo. Ako imate prirodno smeđu boju kose, slijedi nekoliko korisnih informacija koje bi vam mogle pomoći.

Postoji toliko različitih nijansi pramenova za koje se možete odlučiti, a među njima je i popularna boja kestena. To je nijansa koja odgovara skoro svima, a ono što možete napraviti je da prvo stavite bazu u tamnoj nijansi smeđe boja i nakon toga nekoliko pramenova smeđe ili crvenkaste boje. Ova kombinacija boja je omiljena poznatoj modnoj dizajnerici Victoriji Beckham.

Ukoliko imate tamnu i maslinastu put nećete pogriješiti ako se odlučite za pramenove u smeđoj boji dima, koja je ujedno i najtamnija boja smeđe.

Žene tamnije puti bi se mogle odlučiti za boju karamele sa svijetlo smeđom bazom i i pramenovima u tamnijoj boji koji na kraju idu prema svjetlijoj nijansi.

Vaše lijepe smeđe oči sada mogu biti još istaknutije uz zlatno smeđu boju. Važno je samo da su pramenovi uklopljeni s bazom, a ne da se ističu.

Boja mahagonija je zaista posebna, a iako se teško održava i zahtijeva česte posjete frizeru, mnogo je žena koje se odlučuju za ovu boju baš poput Salme Hayek. Kako bi dobili efekt koji ima i poznata glumica, obojite pramenove u boju za dvije nijanse svjetliju od vaše boje kose. Na vrh stavite nekoliko pramenova boje kestena.

Medena nijansa smeđe boje nikako nije za one koji se ne vole šminkati jer bi tako cijelo vrijeme izgledali umorno. Ako želite obojati kosu u spomenutu boju potrebno je prvo staviti bazu u neutralnoj nijansi smeđe i zatim nekoliko pramenova u boji meda. Odaberite jednu od boja za svoju kosu i osjećajte se super uz novi izgled.

Autor: S.Š., Foto: Nastya22/Shutterstock