Pokloni za maturante

pokloni za maturante

Maturirati nije mala stvar, kako za maturanta, tako niti za njegove roditelje. Kada roditeljima dijete maturira, osim sreće i ponosa koji osjećaju, sigurno svome maturantu žele nešto i pokloniti. Što je najbolje pokloniti maturantu, donosimo u nastavku.

Poklon za maturanta treba biti nešto što maturant voli, što će mu trebati i što će mu ostati u lijepom sjećanju. Naravno, ne treba pretjerivati, a ako ne znate niti sami što, najbolje je da razmislite o potrebama svog djeteta.

Jedan od najboljih poklona za maturante je ručni sat. S dobrim odabirom ručnog sata ne možete pogriješiti! Ručni sat je simbol za odgovornost, a ukoliko pogodite ukus svog djeteta, bit će mu i omiljeni modni detalj. Ručnih satova stvarno ima u svim mogućim oblicima i bojama, a na vama je samo da znate što tražite.

Svom maturantu možete pokloniti i neko putovanje, ukoliko ste u mogućnosti. Putovanje je najbolje izabrati po njegovim željama, pa samo slušajte kamo bi htio putovati kako bi ga uspjeli iznenaditi. U putovanje je najbolje uključiti što više njemu dragih ljudi, ali naravno ovisno o tome koliko ste u mogućnosti.

Ukoliko je vaš maturant umjetnik u duši, sigurno će mu se sviđati ako mu poklonite neku umjetninu. Odličan poklon bit će slika, koju je najbolje kupiti u nekoj umjetničkoj galeriji, a koja će vašem djetetu ostati uspomena za cijeli život. Naravno sa stražnje strane slike napišite posvetu.

Rokovnik je isto tako jedan od boljih poklona za maturanta, jer simbolizira odgovornost. Kako bi se vaš maturant u buduće bolje snalazio i bio uvijek spreman, uz sebe treba imati jedan bolji rokovnik, koji bi bilo dobro da bude što univerzalniji.

Nalivpero je možda starinski poklon, ali može biti itekako originalan, posebice ako u njega date ugravirati inicijale svoga djeteta. Još ukoliko uz nalivpero ukombinirate i dobar rokovnik, poklon će biti za +5.

I za kraj, jedan od standardnih poklona, s kojima ste sigurni da nikako nećete pogriješiti je komad nakita, koji znate da će se vašem djetetu sviđati, te da će mu ostati uspomena za cijeli život. Usrećite svoje dijete i pokažite mu da cijenite sve što je dosad napravilo.

Autor: A.Z., Foto: DEKANARYAS/Shutterstock