Poklon za dijete od godinu dana

poklon bebi

Ukoliko imate dijete od godinu dana ili idete na prvi rođendan nekom djetetu, a ne znate što bi mu poklonili, u nastavku vam donosimo neke od prijedloga! Svaka beba će se jako razveseliti ukoliko pred nju stavite veliku ukrašenu kutiju, koju možete napuniti lopticama od papira, koje će prekrivati stvarni poklon. A kao stvarni poklon možete kombinirati između igračaka, odjeće, itd.

Pokloniti možete gumenog konjića za skakanje kojem će se jednogodišnje dijete itekako razveseliti, a koji je idealan jer se dijete ne može povrijediti, pa roditelji nemaju razloga za brigu.

Jedan od lijepih poklona je i odjeća u obliku životinja, primjerice kućni ogrtač, tj. ogrtač nakon kupanja, koji na kapici može imati uši i oči, a na kraju rep. Mališani se tome vesele.

Kako je dijete od godine dana u učenju držanja pribora za jelo, razveseliti ga možete poklanjanjem pribora za jelo u obliku njemu dragih likova.

Pomoći jednogodišnjaku u prvim koracima može guralica, koju možete kupiti u raznim oblicima i bojama.

Jako bitne za razvoj svakog djeteta su igračke za razvoj motorike, pa su isto tako jedne od idealnih poklona za jednogodišnjake. Pod igračkama za razvoj motorike misli se na kutije u koje mališani slažu određene oblike, itd.

Personalizirane knjige u kojima su stvarni likovi i njihova imena. Takav poklon će jako razveseliti vašeg mališana, a ujedno će biti i velika i draga uspomena.

Jednogodišnjaci, a posebno ako su dečki, vole voziti sve što ide na četiri kotača, tako da niti kupnjom bilo čega na kotače nećete fulati.

Poklonite djetetu guralicu, koja naravno ima zaštitu, a koja će mu pružiti pravu avanturu.

Bilo koji muzički instrument oduševiti će dijete, jer djeca vole nove i razne zvukove, koje još k tome mogu sama proizvoditi.

Što god kupili od gore navedenih prijedloga, zasigurno ćete oduševiti bebača, a njegov osmijeh je ipak neprocjenjiv i nešto najvrednije.

Autor: A.Z., Foto: lev dolgachov/Shutterstock