Odjeća koja skriva višak kilograma

lijepa suknja

Ako vas muči višak kilograma i veće obline, nemojte brinuti. Postoje odjevni predmeti koji će savršeno prikriti sve nedostatke na vašem tijelu. Koji odjevni predmet je najbolje odabrati i u čemu ćete izgledati savršeno, donosimo u nastavku.

Suknje ravnog kroja su kao stvorene za osobe s većim oblinama, a savršeni par će im biti košulje šireg kroja, koje možete upotpuniti s nekom veselom maramom. Ovakva odjevna kombinacija je odlična za sve prigode.

Ono što osobe s oblinama svakako trebaju izbjegavati ako ne žele izgledati prenapadno su majice ili haljine s velikim dekolteima. Nosite odjeću koja će svojim dizajnom upotpuniti vaš izgled, a svoja bujna prsa možete istaknuti i s decentnim remenom, koji vežite oko struka kako bi istaknuo vaše atribute na savršen način.

Ako ste krupnije građe, izbjegavajte nošenje odjevnih predmeta čija je veličina za broj manja od vaše prave veličine, jer ćete na taj način izgledati još krupnije. Isto tako izbjegavajte nošenje tamnijih boja, kako vam se gornji dio tijela ne bi doimao većim nego što jest, te nosite neutralne boje, koje će vam savršeno pristajati.

Kako bi izbjegli da vaše tijelo izgleda veće nego što jest, svakako izbjegavajte nošenje krupnog i velikog nakita. Nakit koji je kao stvoren za vas je jednostavan i decentan. Tanki lančić s malim privjescima će vam,primjerice, najbolje pristajati, te ćete moći istaknuti svoje atribute bez pokazivanje svojih nedostataka.

Ako vam visoke potpetice odgovaraju, te ako nemate nikakav problem s nošenjem istih, svakako na noge obujte štikle. Štikle će vas izdužiti i izgledat ćete mnogo vitkije. Štikle savršeno daju vitak izgled nogama, te skreću pažnju s nedostatka s gornjeg dijela tijela.

Nemojte biti obeshrabreni ako imate nekoliko kila viška, jer s dobrim odjevnim predmetima to možete bez problema sakriti. Najbitnije je ono kako se vi osjećate! Ako ćete se vi dobro osjećati u svojoj koži te ako ćete se drugima prikazivati sa samopouzdanjem, sakrit ćete sve nedostatke na svome tijelu bez problema.

Autor: A.Z., Foto: Elena Dijour/Shutterstock