Kako izgledati mršavije u kupaćem kostimu

žena na plaži

Ljeto je pokucalo na vrata, a vi ste nabacili višak kilograma, koje sada više nemate vremena sakriti. Uz samo par vizualnih trikova možete prikriti višak kilograma u kupaćem kostimu, te izgledati mršavije, kako je to moguće donosimo u nastavku.

Kombinacija boja i crta na badićima su od velike važnosti, kada želite sakriti nedostatke, kao što je višak kilograma. Prilikom odabira badića, birajte one kojima se crte sudaraju pod uglom.

Kako bi naglasili svoje grudi i uska ramena, odaberite badiće koji imaju deblje bretele kako bi se vaša tanka ramena istaknula. Deblje bretele bi se trebale vezati oko vrata kako bi još ljepše izgledali.

Jednodijelni badići su savršeni za prikrivanje viška na trbuhu, a ako odaberete badić koji se preklapa preko trbuha, izgledat ćete još zavodljivije. Ovakvu vrstu badića osim na plažu, možete nositi i na traperice, uz koje će izgledati još efektnije.

Čak i ako niste dobile koju kili viška, vaše tijelo se mijenja s godinama, te ne izgleda u badiću kao nekada u djevojačkim danima. Ako je tako, ne ustručavajte se nositi dvodijelne badiće, jer vaše nedostatke vjerojatno ne vidi nitko osim vas, ali ako želite biti sigurni da savršeno izgledate, savjetujemo vam da donji dio badića bude višeg struka, a gornji dio da nema naramenice, kako bi što više izgledali mladenačko.

Višak kilograma ćete prikriti tamnijim bojama, ali ne nužno pa ih ne morate striktno nositi. Važno je da nedostatke prekrijete jednodijelnim badićem, te da kombinirate boje koje će vam odgovarati. Za prikrivanje nedostataka su najbolje isprane boje.

Kupujte badiće s vertikalnim linijama, kako bi vas stanjile, jer je poznato da vertikalne linije stanjuju. Ali, zapamtite da trebate kupiti što tanje pruge, nikako široke, jer ćete u protivnom postići kontra efekt.

Kako bi svoju liniju istaknuli u potpunosti, savjetujemo vam da nosite badiće koji imaju remenčić na donjem dijelu, koji će podići cjelokupan izgled, te istaknuti vaše tijelo i vaše atribute.

Autor: A.Z., Foto: Jose AS Reyes/Shutterstock