Kako odjećom prikriti nedostatke

kako odjećom prikriti nedostatke

Koliko ste samo puta stajali pred ogledalom i bili nezadovoljni prizorom koji vidite u njemu. Uglavnom najveći problem predstavlja odjeća, koja nije po vašoj volji, jer jednostavno njom morate prikriti nedostatke na tijelu, kojih nikako da se riješite.

No, zapravo je jako dobro da postoji odjeća koja vam može pomoći u prikrivanju nedostataka na tijelu.

Uz samo malo mašte i kreativnosti možete prekriti sve nedostatke na svome tijelu uz pomoć odjeće, nakon čega ćete se šetajući među ljudima, osjećati savršeno u svojoj koži.

Čista je klasika koja već polako postaje i pravilo, da bi svatko na svome tijelu želio imati baš to nešto drugo što ima neka druga osoba, jer mu se njegovo ne sviđa. Ali to je normalno, te iste takve želje ima netko tko gleda vas.

Ako niste zadovoljni veličinom svojih grudi, jer smatrate da nisu dovoljno velike, prava odjevna kombinacija je ključna kako bi se u potpunosti riješio ovaj problem, te kako bi vi prštali od samopouzdanja. Strukirane majice ili košulje koje još k tome na prednjem dijelu imaju detalj, učinit će vizualno da vaše grudi izgledaju veće.

Ako vam pak problem predstavlja visina, te bi htjeli izgledati malo niže, isto si tako možete pomoći uz pomoć nekoliko trikova s odjećom iz ormara. Sva odjeća s vodoravnim prugama će vam pomoći da izgledate niže, te visoke čizme.

Ako pak imate velike grudi koje vam predstavljaju problem trebale bi paziti na veličinu grudnjaka, koja mora biti odgovarajuća, jer nošenjem manje veličine grudnjaka grudi izgledaju veće.

Isto tako trebate izbjegavati majice s velikim detaljima, koji se nalaze na prednjem dijelu, kao i duboki dekolte. Tunike, veste i majice s malim otvorima biti će najbolje rješenje za žene koje muče velika prsa.

Ukoliko imate problema sa širokim bokovima odjenite tamne traperice koje nemaju džepove, posebice na stražnjici. Vrlo je važno da hlače budu jednobojne i bez ikakvih detalja.

Dobro je što se nedostaci mogu sakriti pravilnim odabirom modnih detalja s kojima ćete stvoriti željeni vizualni dojam zahvaljujući kojem nećete razmišljati o tome hoće li se možda primijetiti nedostatak koji ste oduvijek skrivali. Važno je odjenuti ono u čemu se osjećate udobno i što će naglasiti samo vaše prednosti.

Autor: A.Z., Foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock