Kopča na remenu

remen s kopčom
Remen s kopčom, Foto: Gordana Sermek/Shutterstock

Možete li zamisliti kauboja kako jaše savanom i uvečer odlazi na zabavu na kojoj će se plesati četvorka. Svaka dobra četvorka uključuje i pokret u kojem se hvatate za remen s velikom kopčom. No ovakav remen s velikom upečatljivom kopčom danas možemo vidjeti na svakoj modernoj ženi koja drži do sebe.

Ima li išta bolje od vaših omiljenih traperica, zanimljive T-shirt majice sa nekim šaljivim natpisom i velikog kožnog remena s kopčom. Možete ovu kombinaciju za ležerniji stil odjenuti na platnene tenisice ili pak na natikače, ali možete s njom produžiti i u izlazak obujete li sandale sa punom petom. Pripazite da su sandale i remen u istoj ili sličnoj boji.

Koliko često zaista nosite remen u ikoju svrhu osim one očite i praktične. On je sjajan modni dodatak i naučite li njime ispravno baratati možete modificirati siluetu po želji. Zalutajte povremeno u ormar svoga muža ili dečka, otuđite pokoju košulju, zarolajte rukave, odjenite uske hlače i stegnite košulju u struku ovim velikim remenom. Dobili ste instatnt figuru pješčanog sata.

Imate li pak savršeno ravan trbuh i možete si priuštiti hlače niskoga struka ovaj remen koji ćete provući kroz ušice naglasit će njihanje bokova. Pri odabiru uvijek birajte neutralne ili tamnije nijanse remena i poželjno je da ne bude sjajan kako vas ne bi širio u struku.

Odlučite li se za ovaj remen s velikom kopčom nije vam potrebno mnogo dodataka jer će on privlačiti dovoljno pažnje. Ako ste romantični sanjar i idealist neka se na vašoj kopči zatekne pokoji vretenasti leptir. Ako ste nešto odvažnije i koketirate sa metal ili punk stilom možda šišmiš ili neki natpis koji poziva na modnu anarhiju.

Velika neutralna metalna kopča služit će kao fokus svakog dobrog klasičnog i pročišćenog stila. Možda će se vaša umjetnička duša ipak najbolje osjećati nađu li se na njemu neobične vitice ili oblici.

Pođete li u kupnju imajte na umu da je dobar kožni remena s kopčom bezvremenski, stoga birajte mudro i uveselite svoje ljetne kombinacije ovim odvažnim i lijepim dodatkom.

 Autor:L.K., Foto: Gordana Sermek/Shutterstock