Najbolja pravila za predigru

poljubac muškarca i žene

Što je važno kako bi spolni odnos bio onakav kakvim ste ga oduvijek zamišljali? Kako bi sve funkcioniralo u najboljem redu potrebno je da vi i partner razgovarate, samo na taj način možete saznati što uzbuđuje njega i vas.

Spolni odnos podrazumijeva nekoliko faktora koji trebaju biti ispunjeni, a među njima je i predigra. Bez nje je jednostavno teško očekivati napredak u spolnom životu i ispunjenje svega onoga o čemu ste maštali, ali se nikada niste usudili o tome pričati.

Pripremite se na istraživanje jer samo ćete tako doći do cilja, a to je zadovoljstvo jednog i drugog. Prvo što možete napraviti kako bi predigra bila onakva kakva treba biti, a to je da na kraju dovede do najboljeg intimnog užitka, sastaviti popis kao svaki put kada idete u kupovinu.

Oboje napišite tri stvari koje vas najviše uzbuđuju i koje će garantirati najbolji spolni odnos i nakon toga krenite u realizaciju jedne po jedne stvari. Važno je da se na tim papirićima nađu sve vaše želje i ono o čemu ste se prije sramili pričati.

Ako predigra počne zanimljivo i dinamično tako će na kraju i završiti, a vi ćete biti zadovoljni kao i vaš partner. Kako bi strast bila još veća pokušajte ga izluditi tako što ćete mu na početku dozvoliti da na kratko uđe, a da bi kasnije opet morao malo pričekati jer ste mu vi priredili još nekoliko igrica.

Puno je muškaraca koji su jutarnji tipovi iako žene vole voditi ljubav kasnije u danu. Kako bi njegove želje za jutarnjim igricama u krevetu smanjili na najmanju moguću mjeru, nećete pogriješiti ako mu prije nego izađe iz kuće ostavite poruku na kojoj će pisati što ga čeka kasnije kada se vrati. Važno je da se veseli povratku, a vi tako možete biti sigurni da će navečer biti akcije.

Seks ne može bez rituala, pa tako iskušavajte razne metode prije nego počnete voditi ljubav. Možete pokušati s haljinom za koju znate da će ga uzbuditi ili možda zaplesati uz neku pjesmu. Sve je dopušteno, a pravila određujete samo vas dvoje.

Autor: S.Š., Foto: conrado/Shutterstock