Muške modne kombinacije

muškarac u kariranoj košulji
Muškarac u kariranoj košulji, Foto: 101imges/Shutterstock

Svaki čovjek treba voditi računa o svom stilu, kako izgleda i što ima na sebi. Nije dovoljno obući košulju i kravatu, potrebno je znati usuglasiti ta dva odjevna materijala i svemu tome dodati svoj potpis. Mnogi muškarci imaju problem po pitanju boja i njhovog raspoznavanja, pa upravo zbog toga izbjegavaju upuštati se u neke kombinacije kako ne bi pogriješili, kako ih drugi ne bi ismijavali.

Nisu samo žene te koje trebaju voditi računa o tome izgledaju li dobro i hoće li pratiti najnovije modne trendove. Muškarci su isto tako postali kategorija koja mora voditi računa o svom načinu odijevanja.

Ovisno gdje radite i s čim se bavite činjenica je kako na poslu postoji određeni dress code kojeg se treba pridržavati. Unatoč tome vi kao individualac uvijek možete dodati nešto svoga kako bi bili prepoznatljivi i kako ne bi utonuli u mnoštvo.

Malo ranije je spomenuto da mnogi muškarci imaju problem s bojama zbog čega se mnogi odlučuju za neutralnije boje iz mjera predostrožnosti. No jeste li znali kako pravilno izabrane boje mogu još više uljepšati vaš izgled?

Ako niste sada znate. Boje mogu naglasiti vašu muževnost i zbog njih možete izgledati još bolje. U slučaju da niste sigurni uvijek se možete raspitati za savjet kod osobe za koju mislite da vam može pomoći. Naime naučiti kombinirat boje može vas odvesti u još veću slobodu prilikom odabira nove garderobe.

Boje se moraju slagati s vašim tenom, vašim karakterom i vi ih morate znati nositi. Znači ako ste se odlučili za malo jače boje pazite da se na vama ne primjeti kako se u njima ne osjećate ugodno.

Pravi test dolazi kada treba kombinirati nekoliko različitih odjevnih materijala. Ako ste savladali sve navedeno nećete imati problema s odabirom robe u dućanu.

Svaki put kada niste sigurni dobro je stati pred ogledalo, isprobati nekoliko kombinacija i vidjet odgovara li to vašem oku. Uvijek možete za savjet pitati prijatelja, prijateljicu ili osobu koja radi u dućanu.

Autor: S.Š. Foto: 101imges/Shutterstock