Kožne hlače za svaku priliku

žena u kožnim hlačama
Žena u kožnim hlačama, Foto: GoodMood Photo/Shutterstock

Moda je dio društva i ona uvelike diktira brojne trendove. Nije nepoznanica kako su neke osobe zbog pogrešnih modnih odabira bile praktički maknute iz određenih krugova, koji su prije svega usmjereni prema proučavanju trenutnih trendova i koliko tko slijedi liniju onog što je došlo od vrhunskih modnih dizjanera. Moda nikako ne cijeni one koji se boje eksperimentirati.

Najbolje od svega što je velik broj modnih kreacija ostao i dalje u vrhu popularnosti unatoč činjenici što je prošlo već neko vrijeme kako su se određene modne krpice pojavile na sceni. U tu kategoriju zasigurno ulaze i čuvene kožne hlače koje su dio skoro svakog ormara već duže vrijeme.

Za sve one koji su mislili kako se radi o odjeći rezerviranoj samo za rockere i buntovnike, varaju se, jer ako malo bolje pogledaju sve dame koje se šetaju centrom grada, mogu vidjeti kako su kožne hlače dio svake prilike.

Dakle mogu se kombinirati za razne situacije i uz velik broj dodataka bilo da se radi o čizmama, ili možda gležnjačama. Sama kombinacija ponajviše ovisi o tome koje je doba godine, odnosno nosite li ih po zimi, ili možda tijekom proljeća odnosno jeseni.

Pogrešan je način razmišljanja koji vjeruje kako kožne hlače najbolje odgovaraju samo mršavima. Upravo zbog činjenice kako njihova pripijenost i prije svega crna boja dodatno izdužuju figuru svakoga tko ih nosi, pa tako i one koji možda imaju malo više kila.

Kožne hlače možete nositi uz kraću, ili malo dužu jaknu, uz sako, ili možda kratku majicu. Svejedno za koji se look odlučili činjenica je kako ćete plijeniti poglede gdje god krenuli, kamo se god zaputili.

Autor: S.Š. Foto: GoodMood Photo/Shutterstock