Moda za punije žene

moda-za-punije

Savršenu odjeću nije nimalo jednostavno pronaći. Ona koja će vam savršeno pristajati mora se slagati sa vašom linijom. Ukoliko ne prati siluetu, izgledat ćete loše bez obzira koliko vaša odjeća bila lijepa, kvalitetna ili nova. Vjerojatnost od neugodne i neprikladne odjeće još je veća ako ste puniji.

Ne trebate brinuti, uz nekoliko korisnih savjeta nećete više imati nikakvih problema oko biranja odjevnih kombinacija. Napokon je došlo vrijeme punijih žena. Mršavice su postale out, a ono što se traži ovog ljeta su obline. Stoga, zaboravite dijete i naporna vježbanja, uz odabir pravilne odjeće istaknite svoje obline.

Najprikladniji odjevni predmet koji pristaje ženama jako izraženih oblina jest crna haljina. Pripazite da njen model ne bude preširok, već upravo takav da istakne vaše bujno poprsje, a sakrije šire bokove. Izgledat ćete kao da imate i do pet, šest kilograma manje. Majice u obliku tunike također su jedan od boljih izbora jer će sakriti kritične točke, a ujedno istaknuti dekolte. V izrez je odličan izbor imate li velike grudi, dok kod manjih radije birajte U izrez.

Osim modela, u svoju garderobu uklopite kombinacije boja. Crno-bijela izgledat će odlično na vama ako je pravilno rasporedite. Na područja koja želite istaknuti obucite svjetlije boje, a na onim mjestima koja želite prikriti nosite tamnije boje i nijanse. Bitno je da iskoristite ono što vam je majka priroda dala, a ne da to isto skrivate.

Modeli koje biste morali zaobilaziti u što većem krugu su duge haljine zbog čijih ćete širokih materijala izgledati deblje. Majice sa prugama postavljenim horizontalno vizualno će proširiti vaš struk, pa umjesto njih birajte one sa okomitim linijama. Izbjegavajte svijetle hlače ili suknje jer je svijetla boja poznata po tome što vizalno proširuje. Tamnije boje nisu toliko uočljive pa su bolji izbor. Volani, nabori i ostali uzorci na majici privlačit će poglede i pozornost, a ako vam je trbuščić kritična točka, zaboravite i njih.

 Autor: D.Š.  Foto: Fisun Ivan/Shutterstock