Moda u crno-bijelim kombinacijama

crno-bijela-kombinacija

Izgledati savršeno u svakoj prilici i u svako vrijeme zvuči potpuno nemoguće. Velik broj obaveza, naporan raspored ili jednostavno manjak slobodnog vremena često uzmu danak. Nemate dovoljno vremena za uređivanje, šminkanje ili kombiniranje odjeće? Nemojte brinuti, to više ne mora biti tako.

Uz nekoliko jednostavnih savjeta, vaša će garderoba dobiti novi look, a vi ćete je bez problema moći uklopiti u svaki dio svog života. Ljetni mjeseci idealni su za svijetle boje koje apsorbiraju svjetlost te tako pomažu tijelu da sam sebe hladi prirodnim putem. Tamne nijanse na odjeći samo dodatno privlače toplinu i sunčeve zrake, a tijelo se još više zagrijava. No, jednobojne modne kombinacije dosadne su i ne privlače poglede.

Kako biste odabrali garderobu koja vam najviše odgovara, a da pritom ne potrošite mnogo novaca, preporučamo vam kupnju slojevite odjeće, odnosno one koja se može kombinirati na sve odjevne kombinacije. Tako ćete uštedjeti, a pritom uvijek izgledati kao da ste pomno birali odjeću prije nego ste je obukli.

Crno-bijele kombinacije odličan su odabir odjeće, odnosno kombinacije boja. Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan. One pristaju svima, starijima i mlađima. Crna boja je klasična i oduvijek označava eleganciju. Odlično izgleda u kombinaciji sa svim ostalim bojama, od neutralih do onih jarkih poput crvene, ružičaste ili ljubičaste. Stoga, u kombinaciji sa bijelom bojom izgleda glamurozno, a opet tako jednostavno.

Bijelu boju možete kombinirati sa raznim uzorcima. Ovog ljeta najpopularniji su cvjetni, a ako želite pomalo razigraniji look, majice s printom pravi su odabir za vas.

Crno-bijelu kombinaciju možete obući u svakoj prilici, za dnevnu šetnju gradom ili svečanu prigodu. Crna boja dat će vam dašak elegancije, a bijela će samo dodatno osvježiti cijeli styling. Bijela košulja i crna suknja klasičan je izbor za poslovnu ženu, no ova se kombinacija sve češće nosi u svakodnevnim prilikama. Odaberete li crnu i bijelu, budite sigurni da nećete pogriješiti.

Autor: D.Š. Foto: GoodMood Photo/Shutterstock