Med Contour – tretman za uklanjanje celulita

lijepa figura

Koja od nas ne želi lijepo, zategnuto i čvrsto tijelo, neopterećeno suvišnim masnim naslagama? Svakako da želimo izgledati lijepo, ali to nije jedini razlog. Topljenje masnih naslaga rezultira ne samo estetskim poboljšanjem već i zdravijim i vitalnijim tijelom.

Naravno da je najbolji način za ukloniti masne naslage pravilna i kvalitetna prehrana uparena sa režimom redovite tjelovježbe, kojom ćemo izgraditi mišićnu masu potrebnu za paljenje pohranjenih kalorija. No ponekad nam je jednostavno potreban poticaj. Isprobale ste svašta i svakakve metode, ali ništa nije uspjelo, bilo da se radi o dijeti ili tjelovježbi koje su krivo odabrane ili o nedostatku upornosti.

Nije bitan razlog neuspjeha, nema smisla plakati and prolivenim mlijekom. Vrijeme je da počnete gledati unaprijed, a ne unazad. Jeste li razmislile o polasku na tretman naziva Med Contour. Tretman je namijenjen instant preoblikovanju figure. Tj. u roku od 45 minuta izgubit ćete barem 2 do 2.5 centimetara sa područja koje se tretira.

Radi se o inovativnoj kombinaciji nekoliko metoda koje su se pokazele uspješnima tijekom godina. Ovdje zajedno djeluje snaga ultrazvučne terapije, limfne drenaže i vakuma. Na površini kože neće biti nikakvih posljedica i tretman je potpuno bezbolan. Čak ga se opisuje kao ugodnu dubinsku masažu toplinom.

Količina potrebnih Med Contour tretmana varira s obzirom na to koliko intenzivne promjene želite, pa je moguće preoblikovati tijelo u rasponu od 5 do 10 tretmana. Odlična vijest je da su rezultati trajni i da metoda razbija masnoću, koja se tada potpuno prirodnim procesom izlučuje putem mokraće, znojenja i limfe a sasvim mali dio prerađuje jetra.

Uhvatite li se zdravih navika i krenete li uvoditi svakodnevnu laganu tjelovježbu ili intenzivnije treninge tri puta tjedno, kilogrami i centimetri se neće vraćati. Ova metoda ne djeluje samo na celulit i obujam tijela već poboljšava i samo stanje kože tretiranog područja i zateže je.

Tretman biste trebali izbjegavati ako imate bolesti jetre, krvožilnog sustava i srca, ako ste trudne ili dojite, kao i ako vam je ugrađena metalna proteza na bilo koji dio tijela. Također se ne preporučuje osobama koje uzimaju antikoagulanse.

Period oporavka ne postoji, spremni ste za polazak odmah po tretmanu. Sasvim je moguće dobiti tijelo koje priželjkujete, i kada ga jednom dobijete potrudite se kako ga ne biste ponovo izgubile.

 Autor: L.K., Foto: Leonid and Anna Dedukh/Shutterstock