Majice s natpisima

djevojka sa otisnutom majicom

Obična T-shirt majica  ili ona nalik potkošulji zasigurno je pronašla svoje mjesto u vašem ormaru. Možda ste u njoj kada ste doma ili čak u njoj i spavate, ali majice sa zanimljivim printom apsolutni su modni imperativ. Ima li boljeg načina za izražavanje vlastitog stava no da ga ponosno nosite na prsima. Možete poručiti toliko toga ovim jednostavnim odjevnim predmetom.

Iako obično pomislimo na bijelu majicu ona može biti bilo koje boje, što šarenije to bolje. Služi nam kao naš osobni prostor za oglašavanje, misli, emocija, stavova i slike koju želimo poslati u svijet još prije no što s nekim i progovorimo. Ovo je način na koji se možemo i povezati sa mnogim grupama ljudi ili pokazati svoju solidarnost i podršku nekoj svrsi koju smatramo vrijednom.

Možete pokušati biti sarkastični ili šaljivi bez ijedne izgovorene riječi ili poluironično nositi običnu bijelu majcu na kojoj piše ime velike i luksuzne modne kuće. Sve je dopušteno. Ako želite da vam na leđima ili prsima Sheldon Cooper pjeva Soft kitty, nema problema.

No ako su vam ove uobičajene majce sa natpisima već dosadile postoje mjesta na koja možete dati isprintati na tkaninu što vam srce poželi. Možete isprintati svog dečka, psa, mamu, susjedine ciklame ili obični crni kvadrat. Izbor je na vama a mašta granica.

Pitate se kako ih kombinirati. Mogućnosti su doista otvorene i ideje padaju na pamet sa svih strana. Jedino pravilo vrijedi upamtiti je da ako je donji dio uzak možete si dopustiti široku majcu, ako je širok obucite užu majcu. I voila. Npr. možete obući uske traperice, kožne čizme, T-shirt majcu i preko kožnu jaknicu, dobar šal i sunčane naočale i spremne ste.

Još jedna koju volimo su balerinke, dimije i uska T-shirt majca. Ponesite još vesticu i veliku torbu. To je sve što vam je potrebno. Ove majice su ugodne za nošenje i pogodne za razne situacije. Uz dobru kombinaciju dodataka majica sa printom može biti i idealni komad za izlazak. Samo balerinke ili čizme zamjenite cipelama na petu.

Ako još niste upoznale estetski potencijal i onaj za izražavanje ovog osobnog billboarda nadamo se da ste sada pune novih ideja za originalne i fantastične majice na kojima će vam svi pozavidjeti. Nebo je granica.

Autor:L.K., Foto: Subbotina Anna/Shutterstock