Ljubav majke prema djetetu

majka ljubav

Postoje neke stvari koje vam majke nikada nisu rekle, a koje saznajete tek kada i vi same postanete majke. U nastavku vam donosimo neke od skrivenih tajni, koje su svakodnevno prisutne među majkama.

Sigurno je bilo puno trenutaka u kojima je primjerice ostao zadnji zalogaj neke njoj omiljene hrane, ali kada je shvatila koliko i vi želite taj zalogaj, odjednom ga više nije htjela i postala je sita, samo da bi vi bili zadovoljeni.

Majka je uvijek tu kada god vam treba, i od kada ste se rodili pa do svog zadnjeg dana brinuti će o vama kao vaš anđeo čuvar. Ona će smoći snage da se ustaje u rano jutro kako bi vam sve pripremila, bez obzira koliko malo sati je spavala, kada vas uspava ona će još ostajati budna kako bi provjerila da je sve u redu. Majka je tu da vas zaštiti od svih noćnih mora i bolesti, ona je tu kako bi vam sve olakšala i riješila vas svih briga, sa njom je sve lakše.

Iza nje su brojne noći u kojima vas je na razne načine pokušavala uspavati, i gubila sve živce i atome snage dok vi niste zaspali. Ali kada bi utonuli u san, ona bi ostala tamo i gledala vas kako mirno spavate, odmarajući na taj način i hraneći svoju dušu ljubavlju prema vama.

Kada god bi plakali u svom životu, plakala bi i vaša majka, možda vi to niste vidjeli, ali majka je osoba koja je najtužnija ako vidi da ste vi tužni i napravit će sve samo da prestanete plakati.

Koliko god je teško biti majka, i koliko god u svojoj ulozi imala teških trenutaka i neprospavanih noći zbog vas, ona bi to opet i uvijek ponovila, te vam dala ljubav koju ne osjeća prema nikome drugome.

Nema osobe na ovom svijetu od vas, zbog koje je češće plakala. Plakala je kada je saznala da vas nosi u trbuhu, plakala je kada vas je rodila, plakala je kada je brinula za vas i kada je bila beskrajno sretna.

Majka je jedna i jedinstvena, zato ju volite i cijenite do kraja života.

Autor: A.Z., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock