Naučite zašto žene gledaju porniće i iskoristite to

Djevojka gleda tv, Foto: lev dolgachov/Shutterstock

Za razliku od muškaraca žene puno manje gledaju filmove za odrasle, a ako to i učine tada to u početku rade u potpunoj tajnosti. Zašto je tako? Naime pokazalo se da iz nekog razloga srama radije će same pogledati film.

Pokazalo se kako velik broj žena prvi put porniće gleda iz čiste znatiželje. Vrlo vjerojatno kako bi saznale što to uglavnom privlači muškarce i kako bi možda naučile neki novi položaj koji bi se mogao svidjeti partneru.

Dakle pokušavaju pohvatati neke nove trikove, nove poteze kojim će zadovoljiti ne samo svog partnera nego i sebe. Puno kasnije može usljediti novi razlog gledanja filmova za odrasle. Obično je to razlog da se i njima polako počinju sviđati filmovi tog tipa.

Velik broj žena se kasnije upušta u gledanje filmova zajedno sa svojim partnerom, jer im to pruža jedinstveno iskustvo. Radi se o posebnim situacijama gdje zajedno mogu naučiti nove stvari pomoću kojih će začiniti svoj ljubavni život.

Razlog zašto žene sve više posežu za filmovima određene kategorije je i činjenica što mogu uživati u savršeno građenim muškim tijelima. Iako to ne žele priznati, ali to je isto tako jedan od razloga, kao što muškarci vole gledati žene sa svim atributima.

Upravo u tim filmovima imate priliku iskustiti neke stvari koje možda nikada nećete probati uživo kao što je spolni odnos sa tri osobe. Gledanje filmova jedini je način da ostvarite neke svoje maštarije, pa makar samo gledali.

Dakle razlog iz kojeg žene i muškarci gledaju takve filmove nije toliko različit. I jedni i drugi uživaju u određenim scenama proučavajući potencijalne položaje koje bi mogli kasnije isprobati.

Foto: lev dolgachov/Shutterstock