Osnovni savjeti za intenzivnije i bolje svršavanje

Ženski orgazam, Foto: vita khorzhevska/Shutterstock

Za potpun i savršen osjećaj tijekom spolnog odnosa potrebno je biti opušten i prije svega usklađen sa svojim partnerom. Pokušajte se prepustiti i nedozvoliti pristup negativnim mislima. Potpuno se isključite.

Tijekom odnosa, između ostalog morate obratiti pažnju i na disanje. Kako bi vaš orgazam bio bolji i duži pokušajte brzo disati s tim da su vam udisaji dublji, a izdisaji duži. Ukoliko tijekom samog čina ne možete obratiti pažnju i na disanje, pokušajte barem u onom trenutku kada nastupa taj čaroban trenutak.

Kao što je rečeno na samom početku, pokušajte se što više opustiti. Tu se podrazumijeva i to da se ne smijete opterećivat nebitnim sitnicama. Znači ako želite ispuštati zvukove tijekom odnosa, slobodno to učinite.

Naravno da to ne znači da vas treba čuti cijela ulica. Neka vaši intimni odnosi ostanu između vaša četiri zida. Smatra se kako je to isto tako jedan od načina da povećate svoje i partnerovo zadovoljstvo.

Pokazalo se da spolni odnosi koje partneri koriste kako bi se pohvalili pred prijateljima, uglavnom završavaju neslavno. Stoga se preporuča vođenje ljubavi samo onda kada to zaista želite. Tada su vam zasigurno veće šanse da ćete doživjeti vrhunac.

Najveći problem može predstavljati nedostatak samopozdanja, a ako vas upravo to sprječava da doživite ugodan odnos, pokušajte s vježbama pomoću kojih ćete postići opuštenost i na taj način stvoriti sve preduvjete za bolji spolni odnos.

Prema provedenim istraživanjima pokazalo se kako velik broj žena ne može doživjeti orgazam, jer im je potrebna dodatna stimulacija njihovog spolnog organa. U takvim se situacijama kao rješenje preporuča oralni seks. Međutim za takv tip odnosa oboje morate biti opušteni.

Foto: vita khorzhevska/Shutterstock