Kokteli za vjenčanje

kokteli na stolu
Kokteli na stolu, Foto: Karen Grigoryan/Shutterstock

Vjenčanje je dan koji prije svega treba biti savršen kako za mladence i njihovu najbližu rodbinu, tako i za sve one prijatelje koji su odlučili zajedno s njima proslaviti jedan od važnijih dana u godini. Savršeno vjenčanje traži duži period priprema i prije svega planiranja. Za dobar ishod potrebno je imati dobro razrađen plan koji mora sadržavati sve one stavke koji će kasnije postati dio kako ceremonije tako i same svadbe.

U zadnje se vrijeme jako puno može čuti o agencijama koje pomažu parovima da imaju svoj dan iz snova. Iako je ta praksa vani već odavno zaživjela, kod nas se polako miče iz samih povoja i razvija. Unatoč tome danas na tržištu imate jako dobru ponudu agencija koje mogu pomoći.

Na samom početku je rečeno kako vjenčanje podrazumijeva više poslova koji moraju biti odrađeni prije važnog dana. Tu se prije svega misli na odabir sale, benda, fotografa, cvjećarnice. Ne samo što trebate odabrati salu, nego isto tako trebate malo razmisliti o načinu na koji ćete dočekati svoje goste.

Prilikom razgovora sa šefom sale pokušajte saznati koje su šanse da u samu cijenu dobijete i koktele koji će dočekati goste. Treba imati na umu kako se radi o procesu koji zahtijeva dobrog koktel majstora, ali isto tako i sve potrebne sastojke.

Naravo da nije jeftino, međutim postoji idealno rješenje. Ako ste kojim slučajem veliki ljubitelj koktela i želite ih imati, za male novce možete dobiti što ste tražili. Pokušajte pitati samog šefa postoji li mogućnost da naprave samo dvije vrste koktela.

Tu se prije svega misli na podjelu koktela na muški i ženski, odnosno na koktel koji ste vi kao mlada odabrali i koktel koji je odabrao mladoženja. U tom ćete slučaju dobiti pravu ponudu za ne tako velike novce.

Svi oni koji žele malo bogatiju ponudu koktela prije odabira sale trebaju saznati nudi li restoran uslugu koju traže. Znači nudi li sala koktel majstora koji će gostima smiksati sve ono što su zamislili. Izbor je na vama, samo treba dobro razmisliti.

Autor: S.Š. Foto: Karen Grigoryan/Shutterstock