Koji horoskopski znak vara

koji horoskopski znak vara

Svaki horoskopski znak ima svoje određene karakteristike koje ga krase, a samo jedan od njih vara bez da trepne jer mu je varanje u krvi. U nastavku vam donosimo neke od glavnih ljubavnih crta svakog horoskopskog znaka. Saznajte što horoskop kaže o tome koji znak najviše vara.

Ovan

Muškarci rođeni u znaku Ovna nisu vjerni, ali vjernost očekuju od svoje partnerice. Nikako im ne odgovara miran obiteljski život te se brzo zasite veze sa svojom partnericom, zbog čega imaju potrebu za novim izazovima.

Bik

Bikovi su najčešće uvučeni u avanture jer su pohotni po prirodi. Potreban im je poticaj partnera kako bi se aktivirali, a pasivni su jer vole biti posvećeni obitelji i vole stabilnost.

Blizanci

Blizanci najviše vole afere jer vole varati i flertati zbog čega skaču s jedne ljubavi na drugu. Sigurnost im predstavlja nesigurnost.

Rak

Rakovi su posvećeni obitelji i ljubav shvaćaju ozbiljno zbog čega su odani i od svog partnera očekuju isto. Ipak mogu ući u tajne avanture i površne veze osobito kada se razočaraju u partnera.

Lav

Lavovi teško ulaze u tajne veze, a to će napraviti samo ako im u braku vlada loše razdoblje i emotivna udaljenost. Ukoliko u vezi nema strasti lavovi će otići drugoj osobi.

Djevica

Djevica je odana, ali u kasnijim godinama može imati tajnu vezu pogotovo ako je iznevjerena ili izdana. Veze najčešće ostvaruje s poslovnim suradnicima s kojima se može odlično sakriti.

Vaga

Vaga je društvena i voli šarmirati sve osobe oko sebe, a sklona je flertanju i teško se može odlučiti za tajnu vezu. U vezi očekuje pažnju i ljubav, a ako ju ne dobiva može lako prevariti.

Škorpion

Škorpion je sklon prevari, a na to se najčešće odlučuje kada nestane strasti i ljubavi i kada osjeti da za ljubav više nema spasa. Škorpion u odnosima traži posvećenost i teško će oprostiti prevaru zbog čega se na varanje može odlučiti zbog osvete.

Strijelac

Strijelac je sklon avanturama, tajnim vezama i flertanju, a voli da ga nitko ne ograničava. Interesantan je suprotnom spolu i duhovit.

Jarac

Jarac traži iskrenosti i u suštini je vjeran, a ako je veza prava on neće varati. U mlađim godinama će rijetko ući u avanturu, no u zrelim godinama su avanture moguće.

Vodenjak

Vodenjak traži slobodu u vezi, a ako ima tajnu vezu od nje očekuje intelektualno nadopunjavanje i osobu na koju će se moći osloniti ukoliko mu to nedostaje u braku.

Riba

Ribe se žrtvuju za vezu i vjerne su, ali im je prevara normalna stvar i nikada ne poštuju zakletve.

Sada znate koji horoskopski znak vara ili koji najviše naginje tome da prevari partnera/icu. Želite li još detaljanije saznati nečiji karakter i osobnost, provjerite osobni horoskop.

Postoji više razloga, a bez obzira koji je u pitanju, dobro je znati koji su znakovi prevare. Tako će svatko na vrijeme otkriti izdaju od strane partnera i na vrijeme početi novi život.

Autor: A.Z., Foto: coka/Shutterstock