Koje gležnjače odabrati

gležnjacče na petu
Gležnjače na petu, Foto: Luba V Nel/Shutterstock

Bez obzira o kojem se doba godine radilo treba istaknuti činjenicu kako svaki period ima svoje modne trendove koji svake godine donesu nešto novo, što se vrlo brzo nađe u ormaru skoro svake žene i muškarca, dakle svih onih koji prate najnovije vijesti iz svijeta mode. Možete primjetiti kako već neko vrijeme na ulicama bilo kojeg grada dominiraju cipele poznatije kao gležnjače.

Gležnjače su poznate kao relativno novi modni trend koji se prilagođava svakoj situaciji. Najbolje od svega što ih možete kombinirati na velik broj načina, bilo da se radi o ljetu i visokim temperaturama, kada želite zadiviti kratkom ljetnom haljinicom, ili možda o nekoj malo toplijoj kombinaciji za zimu.

Za vrijeme hladnih zimskih dana uvijek se preporučaju oni modeli koji idu prije svega na visoku eleganciju. Radi se o gležnjačama od brušene kože na visoku petu kojima ćete zaista pokazati kako ste u tijeku s najnovijim vijestima iz svijeta mode.

U slučaju da i niste veliki ljubitelj visokih peta, uvijek se možete odlučiti za isto tako trendi gležnjače s možda pokojom zakovicom koja će vas zaista podignuti. Dobro je što ih možete nositi i na kraće suknje, odnosno minice.

Među najpopularnijim modelima i tu se najviše misli na mušku klijentelu su svakako casual gležnjače u boji devine dlake. Osim muškaraca među kupcima se nalaze i sve one žene koje se inače smatraju većim ljubiteljima casualnog.

Gležnjače možete kao što je već rečeno nositi uz brojne modne kombinacije, a među najraširenijima zasigurno su traperice. Izbor je velik, a na vama je da se odlučite.

Autor: S.Š. Foto: Luba V Nel/Shutterstock