Kako znati da je muškarac zaljubljen

kvalitete muškarca

Koliko god se svi muškarci stavljali u isti koš, neki muškarci su ipak bolji od drugih. Neki muškarci jednostavno nisu za ljubavne veze, no to ne znači da jednom neće biti. Svaki čovjek razvija se s vremenom, uz puno pokušaja i pogrešaka. Mnoge osobine krase svakog čovjeka, zbog kojih je svaki čovjek veliki čovjek.

Postoje mnoge kvalitete kod muškaraca koje ih čine savršenim partnerima za žene, a u nastavku vam donosimo neke od njih, zbog kojih nikada ne bi trebale ostaviti svog muškarca.

Postoje muškarci koji su previše agresivni i koji se stalno postavljaju iznad drugih, dok s druge strane postoje i muškarci koji izbjegavaju svaku svađu, vezanja, itd. Klonite se takvih muškaraca! Muškarac kakav vama treba ne započinje borbu, on ju dovršava, on je osjećajan i mudar te muškarac na mjestu.

Kada vas muškarac gleda direktno u vaše oči, da pritom osjetite povezanost, znači da ne gleda samo vas, nego vam gleda u dušu. On u tom trenutku pokušava vidjeti osobu koja je skrivena iza vaših očiju, a na vama je hoćete li tu osobu tada zadržati samo za sebe, ili mu je pokazati. On zapravo pokušava predstaviti svoju dušu vašoj, i vidjeti kakva ste zapravo osoba. Ako upoznate takvog muškarca, smatrajte se najsretnijom ženom.

Koja žena ne bi htjela uz sebe imati sanjara, koji je istovremeno i čvrsto na zemlji? To je vjerojatno idealan spoj svakog čovjeka, jer biti čovjek koji želi zvijezde, a znati da može dobiti samo mjesec, je idealna karakteristika. No, takav čovjek ne dopušta ometati svoje ambicije, a niti će njegovi postignuti uspjesi loše utjecati na njegov ego. Ovakav muškarac neće prestati raditi i davati sve od sebe, dok vaš život ne bude bolji, ali nikada neće obećati nešto što ne može ispuniti.

Živjeti dobar život znači biti uspješan, jer se u životu sve mjeri po uspjehu. To ne znači da morate biti milijunaš, ali da živite život na koji ste ponosni. Uspjeh je dugačak i trnovit put, i ako nemate strpljenja vrlo vjerojatno ćete brže doći do kraja, no nećete doći do svog cilja. Zato putujte kroz svoj život i prihvatite ono što vam se pruža.

Fizički aktivan muškarac je fizički atraktivniji i više seksualno aktivan. To vam se možda sada ne čini kao velika i bitna stvar, no ako s njim mislite putovati na duge staze, onda bi bilo dobro uz sebe imati muškarca koji vježba. Morate imati na umu da muškarci rano seksualno sazrijevaju, i ako se ne bave fizičkom aktivnošću, što su stariji bit će manje seksualno aktivni.

Muškarac koji zna kuhati vrlo je seksi, no više od seksualne privlačnosti, muškarac koji zna kuhati, često nudi mnogo više. Muškarac koji zna kuhati ima tendenciju da jede zdravije i teži zdravom životu. Stoga je imati partnera koji zna kuhati, ujedno imati i partnera koji zdravo živi, što je savršena kombinacija.

Imati pored sebe muškarca koji zna nasmijati i koji vas usrećuje, je neprocjenjivo. Ako vam muškarac svaki puta kada ga ugledate izmami osmijeh na lice, znači da bi trebali takvom muškarcu pružiti šansu. No, zapamtite, u trenutku kada više neće izmamiti osmijeh na vaše lice, udaljite se, jer su šanse da će se to dogoditi ponovo, skoro nikakve.

Ako je muškarac pored vas sjajan, malo drzak i malo umišljen, znači da ste pronašli odličnog čuvara. Sve dok on naravno nije previše umišljen. Svaki muškarac koji je malo drzak je vrlo atraktivan, baš kao što je to primjer i kod samouvjerenih žena. Čovjek je programiran da cijeni snagu u svakom i u bilo kojem obliku. No, ako je muškarac pored vas previše umišljen, onda budite oprezni.

U svakoj vezi postoje svađe, i kada do njih dođe, obično je jedna osoba u pravu, dok je druga u krivu. Svađe mogu trajati dovijeka, ako ni jedna osoba ne misli popustiti i ako svaka osoba misli istjerivati svoju stranu. No, ako uz sebe imate osobu koja će radije popustiti nego se nepotrebno s vama svađati, onda ste prava sretnica.

Čuti riječ volim te od strane muškarca je neopisivo, no i ne čuti tu riječ, ali osjetiti ljubav još je ljepše i posebnije. Ako vam muškarac govori da vas voli, ali vi to ne osjećate, onda sa njim niti ne trebate biti, jer riječi nikada nisu dovoljne.

Ako je muškarac s kojim ste u vezi bez vas izgubljen, jer ste postali dio njega, te želi uz sebe uvijek imati dio vas, znači da vas stvarno voli. Kada muškarac voli ženu, ima potrebu osjećati se i nazivati ju svojom. Tada se tu ne radi o njenom tijelu, nego o njenom umu i tome kakva je ona. Radi se o njenom načinu razmišljanja, načinu što radi i na koji način radi neke stvari, što ona voli, a što ne. Kada muškarac voli ženu, onda želi te njene osobine nazvati svojima, kao primjerice, to je njegova žena…

Kada vam je potrebna pomoć, a muškarac se uvijek ponudi da pomogne, znači da vas voli. Muškarac koji pomaže ženi koju voli, samo pokazuje djelić onoga što osjeća za nju. Muškarci su prilično jednostavni što se tiče ljubavi, što znači da ono što vidite i što vam nudi, to i osjeća. Kada su tu za vas, kada se brinu za vas i kada će učiniti sve da budete sretni, to znači da vas stvarno vole.

Muškarcu koji voli svoju ženu postaje bitno sve što je njoj bitno, te se oboje prilagođavaju jedno drugome, na način da se odriču nekih svojih navika. Muškarac koji vas doista voli je čovjek koji bace komadiće sebe, kako bi napravio mjesta za vaše komadiće u svome životu.

 Autor: A.Z., Foto: Ammentorp Photography/Shutterstock