Kako prepoznati sebičnog muškarca

nesretna žena

U ljubavnim odnosim često nam se događa da ne možemo dobro pročitati znakove. Pogotovo ako je veza u samom početku pa ni sami ne znam zapravo što ta osoba misli jer se nismo dovoljno dobro upoznali. Tada nismo sigurno radi li se o ljubavnim igricama koje će začiniti odnos u početku ili se jednostavno radi o sebičnom muškarcu koji misli samo na sebe!

Otkrijte pouzdane znakove koji vam od samog početka sasvim sigurno ukazuju na to da se što prije morate maknuti od jednog ovakvog primjerka.

1. Ne zanima ga ništa o vama

Muškarac kojega ne zanima ništa o vama, ne postavlja vam osobna pitanja o obitelji, prijateljima niti ga zanima što radite kada niste s njim, tipičan je primjer da se radi o sebičnom muškarcu koji je usredotočen samo na sebe. Njega ništa drugo ne zanima osim njega samog, a svi razgovori vrte se samo oko njega. On ne ulaže niti malo truda da bi sudjelovao u temama koje se tiču vas.

2. Priča o sebi i samo o sebi

Druga stvar koja se vezuje na prvu je ta da on uz to što vas ne sluša priča samo o sebi i svojim temama. On je sam sebi najbitniji i isto očekuje i od vas. Upravo radi toga dogodit će se da ćete vi o njemu znati sve do najsitnijeg detalja, dok on vama neće znati ništa.

3. Uvijek kasni

Ako mu se dogodi da ponekad zakasni, ništa zato. Svima se događa. Međutim, ako on konstantno kasni i uvijek vas ostavlja da ga čekate po 10 do 15 minuta, znači da si želi dati na važnosti, da je bezobziran i da misli samo na sebe.

4. Misli samo na sebe u seksu

Sebični muškarac osim što misli samo na seks, misli i u seksu samo na sebe. Dakle, njegova jedina misija je ovdje da zadovolji svoje potrebe, a nije ga previše briga što vi mislite i kako se osjećate. Ne trudi se da bi i vi bili sretni te često odmah nakon seksa odlazi od vas.

5. Ne mari za kompromis

Ovakav muškarac ističe uvijek svoje aktivnosti, potrebe i želje. One su uvijek u prvom planu i uvijek se sve vrti oko njih. Nije mu bitno što vi želite i hoćete li ponekad raditi nešto što vas više usrećuje. On nije čuo za riječ kompromis i uz njega ćete se uvijek osjećati kao pod diktaturom.

Ovakav muškarac s je vama samo da zadovolji svoje potrebe i da njemu bude lijepo, a za vas previše ne mari. S takvom osobom teško je uspostaviti zdrav i dug odnos te ako to želite, riješite ga se što prije!

Autor: M.L., Foto: Lisa S./Shutterstock