Kako zavesti muža u krevetu

kako zavesti muža u krevetu

Svaki muškarac želi u krevetu imati “ljubavnicu”, koja će mu ispunjavati sve njegove fantazije. No, ponekad je to teško, kada žena uz to ima dnevne obaveze čišćenja, spremanja, brigu oko djece, posao…, onda joj je seks zadnja stvar na pameti.

Užurbana svakodnevica, tempo koji ima jako malo slobodnog vremena stvara udaljavanje supružnika. Ljudi su okupirani svojim obavezama, stalno negdje žure, pa najmanje vremena zapravo posvećuju partneru i prestanu se truditi.

Kada ste bili u vezi, sve je nekako bilo jednostavno, za trenutke pažnje, strasti, ljubavi ste uvijek imali vremena i uživali ste jedno u drugome. Sada ponekad imate osjećaj da ste stranci, da niste više toliko bliski, da vam manjka strasti i htjeli biste vratiti ono vrijeme kada niste mogli jedan bez drugoga.

Vrijeme je za promjene, a promjene su u vašim rukama. Znate li da svaki muškarac želi vidjeti svoju ženu kako se trudi, kako joj seks nije samo izvršavanje usluge. Pronađite vremena za izvršavanje nekih novih metoda, trikova, budite maštoviti, prepustite se strastima…

Muškarci vole kada ih se hvali, tako da mu svakodnevno uputite nekoliko lijepih komplimenata na temelju njegovog izgleda, jer tako se osjećaju poželjno, a to ih hrani. U spavaćoj sobi budite žena koja će reći što želi, njih to zadovoljava.

Nemojte se skrivati u mraku, gasiti svijetlo, stidjeti se. Budite puna samopouzdanja, pokažite svoje tijelo, jer ako ga vi volite i muškarac će ga voljeti. Pošaljite mu ponekad neku seksu poruku ili mu u javnosti uputite neke zavodljive riječi, koje će mu rasplamsati maštu.

Muškarci vole kada su žene zavodnice, kada znaju što žele i kada znaju što treba u nekom trenutku reći. Ponekad preuzmite inicijativu na sebe, budite vi te koje će voditi. Ponekad ga izmasirajte, pružite mu trenutke opuštanja i zabave.

Masaža može biti dobra predigra ako ju znate dobro iskoristiti. Priuštite si seksi donje rublje, obucite se samo za njega. Osjećat će se vrlo važno i to će ga dodatno uzbuditi. Budite spontani, ne trebate sve inscenirati. Kada dođe do vrhunca, nemojte glumiti, istinski uživajte u seksu i doživite pravi vrhunac. Partner će to osjetiti i prepoznati.

Veliki užitak svakom muškarcu je zapravo činjenica da je on zaslužan za vaš vrhunac. Pružite sebi trenutke nježnosti, osim što ćete vi uživati, vaš muškarac će biti sretan i zadovoljen. Bit ćete za njega “ljubavnica”, izazovna i privlačna žena, a to svi vole.

Autor: M.Š., Foto: Mayer George/Shutterstock